Haal meer uit Office 1-op-1

Ben jij tijdens je werkzaamheden in Microsoft Office vooral druk met alle randzaken, in plaats van met je eigenlijke taken? Kost het je moeite om die eenvoudige memo netjes op 1 A4’tje te krijgen, heb je ruzie met de opsommingen in Word en ontploft je mailbox inmiddels bijna? Had je manager dat rapport gisteren al nodig maar krijg jij de lay-out niet zoals je wilt? Waarschijnlijk weet je dat je tijd kunt winnen door slimmer te werken, maar kom je er niet aan toe om je er echt in te verdiepen.

Hoe zou je het vinden als dit soort randzaken vervallen? Als je jouw aandacht kunt richten op je werk zelf in plaats van op de frustratie die je in Office ervaart? Als je slimmer en sneller kunt werken? Wél voor die leuke functie of nieuwe baan durft te gaan omdat je jouw werk veel slimmer aanpakt?

Niet alleen een specifiek programma, maar direct een énorme boost? Ben je bereid tijd, energie en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn? Dan is dit traject echt iets voor jou.

Grote sprong in kennis, kunde, zekerheid en tijdbesparing

Ik leer je in vijf maanden tijd de functies van Office die voor jou belangrijk zijn, geef je tips over Office in zijn algemeen en we duiken dieper in de diverse apps van Office. Dit kunnen traditionele programma’s zijn als Word, Outlook en OneNote, maar ook nieuwe onderdelen van Office 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

We kijken hierbij naar de onderdelen die jij nodig hebt en zo bepalen we onze focus. Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Inhoud

In dit traject krijg je 15 tot 20 uur individuele online training. Meestal verdelen we dit in trainingen van 2 uur, in overleg kunnen we dit ook anders plannen. In de trainingen kijken we hoe jij nu werkt, wat goed loopt en wat niet en aan de hand daarvan leer ik je vele functies en handigheidjes. Dit komt neer op 8 tot 10 trainingen, volledig op maat!

Bonus

Van iedere training krijg je een naslagwerk. Daarin staat van alle besproken functies beschreven hoe ze werken. Zo kun je altijd snel even kijken hoe iets ook alweer moest. Ook is het ideaal om nog even te bekijken wat we ook alweer allemaal bespraken, hier kun je ook ver na het traject nog gebruik van maken. Het naslagwerk krijg je over het algemeen binnen enkele dagen na iedere training.

Naast de trainingen met mij ontvang je mijn boek “Help, zo wordt het nog leuk ook – hoe Microsoft Office voor je werkt”.

Verder krijg je gedurende het traject toegang tot mijn populaire online leeromgeving. Hiermee heb je toegang tot honderden video’s. Je kunt de online leeromgeving gebruiken als zoekmachine over Microsoft Office, met korte en krachtige video’s zodat je supersnel weet hoe iets werkt. Je kunt er ook alvast of nogmaals bekijken hoe een functie werkt. De video’s zijn heel overzichtelijk verdeeld in diverse programma’s en modules, alles voor jouw gemak.

Investering

Dit investering voor dit traject bedraagt € 2250,00 exclusief btw. Je krijgt hiervoor dus 5 maanden intensieve individuele training op maat, toegang tot de online leeromgeving én mijn boek. De lessen zijn online (ja, dat werkt heel goed!) of in Winterswijk en we plannen dit in overleg. Het traject beslaat zo’n 15 tot 20 uur. Alle besproken functies verwerk ik voor je in naslagwerken, zo hoef jij tijdens de training geen aantekeningen te maken en kun je toch altijd terugkijken op de geleerde stof.

Het is mogelijk om dit traject te betalen in 4 delen, namelijk € 575,00 exclusief btw.

Werk je op een Mac?

Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.

Veelgestelde vragen

Heb ik echt wel zo’n heel traject nodig?

Ja, als je écht het verschil wilt maken, heb je dit traject nodig. Symptoombestrijding doe ik namelijk niet langer. Niet een snelle fix voor dat ene probleem, waardoor je snel even blij bent. We gaan nu voor serieuze groei.

Ik wil dit traject met mijn collega(‘s) volgen, kan dat?

Dat kan zeker. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik vind het prettig om in een groep te leren. Kan dat ook?

Zeker kan dat. Dit traject geef ik ook in groepsvorm, in kleine groepen. Hier lees je er meer over.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen vinden online plaats, uit mijn ruime ervaring blijkt dat dit uitstekend werkt en voor beide partijen zelfs heel prettig is. Ook als cursisten hier vooraf tegenop zien. De trainingen plannen we in overleg. 

De investering voor dit traject is te groot.

Overweeg dan om dit traject in groepsvorm te volgen. Door de kleine groep ben je verzekerd van voldoende persoonlijke aandacht. Bovendien bevat dit traject ook een individuele sessie. Hier lees je er meer over.

Ik werk op een Mac, kan dat ook?

Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.