1-op-1-traject

Ben jij tijdens je werkzaamheden in Microsoft Office vooral druk met alle randzaken, in plaats van met je eigenlijke taken? Kost het je moeite om die eenvoudige memo netjes op 1 A4’tje te krijgen, heb je ruzie met de opsommingen in Word en ontploft je mailbox inmiddels bijna? Had je manager dat rapport gisteren al nodig maar krijg jij de lay-out niet zoals je wilt? Waarschijnlijk weet je dat je tijd kunt winnen door slimmer te werken, maar kom je er niet aan toe om je er echt in te verdiepen.

Hoe zou je het vinden als dit soort randzaken vervallen? Als je jouw aandacht kunt richten op je werk zelf in plaats van op de frustratie die je in Office ervaart? Als je slimmer en sneller kunt werken? Wél voor die leuke functie of nieuwe baan durft te gaan omdat je jouw werk veel slimmer aanpakt?

Niet alleen een specifiek programma, maar direct een énorme boost? Ben je bereid tijd, energie en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn? Dan is dit traject echt iets voor jou.

Grote sprong in kennis, kunde, zekerheid en tijdbesparing

Ik leer je in vijf maanden tijd de functies van Office die voor jou belangrijk zijn, geef je tips over Office in zijn algemeen en we duiken dieper in de diverse apps van Office. Dit kunnen traditionele programma’s zijn als Word, Outlook en OneNote, maar ook nieuwe onderdelen van Office 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

We kijken hierbij naar de onderdelen die jij nodig hebt en zo bepalen we onze focus. Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Dit is echt iets voor mij!

Investering

Dit traject heeft een waarde van € 2027,50. Je kunt dit nu volgen voor € 1520,00 exclusief btw. Je krijgt hiervoor 5 maanden intensieve individuele training op maat, compleet 1-op-1 dus. De lessen zijn online (ja, dat werkt heel goed!) of in Winterswijk en we plannen dit in overleg. Het traject beslaat zo’n 15 tot 20 uur. Alle besproken functies verwerk ik voor je in naslagwerken, zo hoef jij tijdens de training geen aantekeningen te maken en kun je toch altijd terugkijken op de geleerde stof. Bovendien krijg je ook nog 5 maanden toegang tot mijn online leeromgeving!

Het is mogelijk om dit traject te betalen in 4 delen, namelijk € 390,00 exclusief btw.

Ja! Wanneer kan ik starten?

 

Joyce, de 15 uur die je met mij 1-op-1 hebt getraind, heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een rustige, vriendelijke dame met veel kennis van Office die je goed over weet te brengen.
De trainingen duurden gemiddeld 4 uur en dat was voor mijn concentratie een aardige opgave. Heel fijn dat je de tijd nam voor wat gezellige pauzemomentjes.
Joyce, ik heb veel bijgeleerd, nogmaals dank!

Veelgestelde vragen

Heb ik echt wel zo’n heel traject nodig?

Ja, als je écht het verschil wilt maken heb je dit traject nodig. Symptoombestrijding doe ik namelijk niet langer. Niet een snelle fix voor dat ene probleem, waardoor je snel even blij bent. We gaan nu voor serieuze groei.

Ik heb niet veel tijd te besteden en doe liever iets langer over het traject. Kan dat?

Het volledige traject is maatwerk, er zijn dus vele mogelijkheden. In overleg komen we hier vast wel uit. Wel leggen we dit dan vooraf vast, ik verwacht namelijk wel dat ook jij er echt voor gaat.

Ik wil dit traject met mijn collega volgen, kan dat?

Dat kan zeker. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur je wensen naar info@haalmeeruitoffice.nl.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen vinden online plaats, natuurlijk help ik je hiermee. De ervaring leert dat dit heel goed werkt. Heb je liever face2face lessen? Dat kan zeker, dan vinden de lessen plaats in Winterswijk. Heb je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan ook, dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!