Challenge ‘Tien Gouden Tips’ Teams in april én mei

Wegens succes in februari nu in herhaling van 19 tot en met 30 april!

 

Wil jij meer weten van Teams en heb je de challenge in februari gemist? Naast de video’s in de online leeromgeving en blogartikelen op de website organiseer ik in februari mijn challenge “Tien Gouden Tips over Teams”. Hierin deel ik verschillende handige tips met je, waarbij ik put uit mijn eigen ervaring met het programma en de vragen die ik van secretaresses en VA’s krijg. Je krijgt dus de tips waar je echt wat aan hebt.

De challenge duurt – niet geheel verrassend gezien de naam – 10 dagen. Je krijgt 10 werkdagen lang een e-mail met dagelijks een gouden tip. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk ook vrijblijvend.

We starten maandag 19 april a.s. Schrijf je snel in!

Meld je aan voor de challenge

 

 

In mei start ik een vervolg challenge met Tien Gouden Tips over Teams!

 

Het was zo’n succes, de challenge over Teams in februari dat ik er graag een vervolg aan geef. Ik heb zo veel tips die ik met je wil delen dat ik vanaf 17 mei a.s. nog een vervolg challenge voor je gepland heb 🙂

Ook deze challenge duurt 10 dagen en je ontvangt dagelijks een e-mail met een gouden tip. Deelname is gratis en natuurlijk vrijblijvend.

We starten maandag 17 mei a.s. Ben je erbij?

Schrijf je hier in!

Meld je aan voor de challenge

 

 

 

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving