Challenge ‘Tien Gouden Tips’ Teams

Wil jij meer weten van Teams? Naast de video’s in de online leeromgeving en blogartikelen op de website organiseer ik in februari mijn challenge “Tien Gouden Tips over Teams”. Hierin deel ik verschillende handige tips met je, waarbij ik put uit mijn eigen ervaring met het programma en de vragen die ik van secretaresses en VA’s krijg. Je krijgt dus de tips waar je echt wat aan hebt.

De challenge duurt – niet geheel verrassend gezien de naam – 10 dagen. Je krijgt 10 werkdagen lang een e-mail met dagelijks een gouden tip. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk ook vrijblijvend.

We starten maandag 8 februari a.s. Schrijf je dus snel in!

Meld je aan voor de challenge

 

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving