Kennisboost Open inschrijving

Ben jij secretaresse of VA en wil jij je kennis van een bepaald Office-programma enorm vergroten? Dat kan met mijn Kennisboost en ik geef ‘m over verschillende onderwerpen.

Outlook
Natuurlijk ken je Outlook, je werkt er hele dagen mee. Maar je weet ook dat het anders kan en daar wil je meer van weten. Je wilt een overzichtelijke mailbox, mailtjes die letterlijk in 1 klik klaar staan en herhalende acties die automatisch gebeuren. En als dat agendabeheer wat sneller en slimmer zou kunnen…. Dat kan!

Teams
Teams is niet alleen een vergadertool, er kan veel meer mee. Communicatie overzichtelijk bij elkaar, net als de bijbehorende bestanden en aantekeningen. Hoe handig zou dat zijn? En wat te denken van het vergaderen op zich: er zijn nog vele functies en handigheidjes die zo handig én belangrijk zijn.

Werken met taken
Wil jij overzicht in alles wat je nog moet doen? Een hele duidelijke lijst, die je per onderwerp of op datum kunt bekijken? Voor jezelf maar misschien ook voor collega’s? In deze Kennisboost leer ik je het werken met taken, zowel in Outlook, To Do als Planner. Als iets veel tijd en overzicht gaat opleveren is het deze Kennisboost wel!

Trainingen

De Kennisboost bestaat uit twee online trainingen van 2,5 uur, die je dus vanuit huis of kantoor kunt volgen. In de trainingen leer ik je welke functies voor jou handig zijn. Dit doe ik op zo’n manier dat je het overgrote deel rechtstreeks in de praktijk kan brengen, zowel qua functies als de vele handigheidjes waar ik bekend om sta.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Dit is wat mij betreft ideaal, omdat cursisten ook van elkaar leren en we elkaar kunnen versterken, terwijl persoonlijke aandacht wel gewaarborgd blijft.

 • Geen geklooi meer maar weten waar hoe je de zaken voor elkaar krijgt.
 • Je gaat veel slimmer werken.
 • Je bespaart veel tijd.
 • Je krijgt (meer) overzicht.
 • De groepsgrootte garandeert dat je alle aandacht krijgt.
 • Je kan los van je collega’s jezelf bijscholen.
 • Je krijgt 1 naslagwerk waar alle behandelde functies in staan.

Naslagwerk

Van de kennisboost krijg je een naslagwerk op maat. De functies die we behandelden staan hier nog eens beschreven, zodat je later nog even kunt kijken hoe iets ook alweer moest. Ik deel veel kennis en hoewel je veel direct toe kunt passen gaat het er bij een deel ook om dat je weet dat het kan. Die zaken kun je rustig parkeren, juist omdat je het na kunt kijken. Je krijgt na de eerste sessie al een naslagwerk, deze vul ik daarna aan met de nieuwe informatie van de tweede training.

Deelnemen

Zie ik je bij de Kennisboost? Je kunt je aanmelden via onderstaande afbeeldingen.

Ik heb op dit moment Kennisboost gepland voor onderstaande onderwerpen. Ben jij geïnteresseerd in een ander Office-programma? Stuur mij dan een e-mail, dan kijk ik of deze te plannen valt.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Kleine lettertjes

Nog even de belangrijkste kleine lettertjes op een rij:

 1. Ik neem de sessies niet op, zodat je je zo vrij mogelijk voelt om vragen te stellen. Er is dus geen mogelijkheid tot terugkijken.
 2. De datum staat vast. Vergeet je de sessie of kun je een van beide sessies niet is er geen recht op geld terug.
 3. Je ontvangt een naslagwerk van deze trainingen. Heb je een sessie gemist ontvang je natuurlijk wel gewoon het naslagwerk.
 4. Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.