Kennissessie

In mijn trainingen merk ik telkens weer dat er bepaalde functies zijn die weinig gebruikt worden. In 2021 gaf ik een aantal keren een korte sessie waarin ik veel tips deelde. Steeds weer zag ik de deelnemers schrikken “Waarom ken ik dit niet?”. Steeds weer kreeg ik erg enthousiaste reacties en gaven deelnemers aan hier meer van te willen. Daarom geef ik in 2022 maar liefst 10 kennissessies. 

Het zijn korte en krachtige sessies, van 1 uur. En ja, in een uur kan ik je enorm veel leren. Jouw bijdrage (of die van je werkgever 😉) is € 9,95 excl. btw.

Let op, nog even de belangrijkste kleine lettertjes op een rij:

  1. Na het inschrijven voor de Kennissessie kun je een pdf downloaden. Daar staat de informatie in die je nodig hebt. Raak deze dus niet kwijt.
  2. Ik neem de sessie niet op, er is dus geen mogelijkheid tot terugkijken.
  3. De datum staat vast. Vergeet je de sessie is er geen recht op geld terug of deelname aan een andere sessie.
  4. Je kunt je afmelden tot 3 werkdagen voor de sessie, door een e-mail te sturen aan info@haalmeeruitmicrosoft.nl. Je krijgt dan geld terug. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Heb jij mijn boek al? Super, daar haal je al veel informatie uit. In de kennissessies bied ik veel extra waarde, die je niet of slechts deels in het boek vindt. De kennissessie is dus ook geschikt als je het boek hebt gekocht.

Teams

Deze kennissessie is bedoeld voor gebruikers die de basis van het programma kennen. Overzicht staat centraal in deze sessie. Overzicht in je chatberichten, overzicht in de tekstuitwisselingen op tabblad Posts, overzicht in de teams en kanalen en zéker overzicht in datgene waar je nog iets mee moet doen. Dit vul ik aan met andere fijne tips en trucs. Geloof me, dit wil je niet missen.

Outlook

Je werkt al jaren met Outlook en weet precies hoe het werkt toch? De kans dat dit niet klopt is groot. Ik zie vaak dat hele handige functies niet gebruikt worden. Terwijl juist die functies zoveel tijd opleveren. Deze sessie staat bol van de handige tips en trucs, dus houd pen en papier maar bij de hand!

PowerPoint

Ben jij de saaie presentaties wel zat? Wil jij graag weten hoe jij je presentaties op kunt leuken terwijl ze wel zakelijk blijven? Ik heb een aantal geweldige functies voor je, waar mijn cursisten keer op keer enthousiast van worden. Natuurlijk deel ik ze graag met je in deze kennissessie.

Planner

Hoor jij ook zulke enthousiaste verhalen over Planner en wil jij wel eens weten hoe dat precies zit? In deze kennissessie neem ik je mee in de basis van Planner. Waar vind je het, hoe werkt het en hoe gebruik je het. Natuurlijk deel ik tussendoor ook diverse tips en trucs.

Werken met Taken

Raak jij het overzicht kwijt in alles wat je nog moet doen? Puilt je mailbox uit en kleurt je bureau of monitor geel van de memobriefjes met zaken die je niet mag vergeten? Scan jij steeds opnieuw alles om zeker te weten dat je niets vergeet? Hoe zou het zijn als dat allemaal niet nodig is?  

Door te werken met taken krijg je goed overzicht van alles wat je nog moet doen, waar je écht op kunt vertrouwen. Je hoeft niet langer bang te zijn om iets te vergeten, want je ziet het op de dag dat je het moet doen. Altijd. En passant krijg je direct een overzichtelijke mailbox. In dit uur leer ik je de basis van het werken met taken.  

Tip: reserveer op de dag van de Kennissessie of de volgende dag nog een uur, zodat je daadwerkelijk aan de slag kunt. 

Deze Kennissessie is prettig om te combineren met de sessie over To Do, maar dat is niet noodzakelijk.  De kennissessie is ook geschikt als je geen toegang hebt tot Microsoft 365. 

Microsoft To Do

Werk jij met Microsoft 365? Gefeliciteerd! De kans is groot dat je aan de slag kunt met Microsoft To Do. Je kunt To Do online gebruiken of de app downloaden, bovendien kun je het gebruiken in de nieuwste versie van Outlook.  

Wat mij betreft is Microsoft To Do de prettigste app om met taken te werken. Bijkomend voordeel: in To Do zie je álle taken. De taken van Outlook worden automatisch gesynchroniseerd met To Do, vanuit Teams kun je taken aanmaken die je in To Do ziet en taken die in Planner aan je zijn toegewezen zie je óók in To Do. Een totaaloverzicht van ál je taken dus. Er zijn meerdere functies die je werk een stuk eenvoudiger maken en die neem ik in deze sessie natuurlijk met je door. 

 Het is prettig om deze Kennissessie te combineren met de sessie “Werken met taken”, maar dat is niet noodzakelijk.