Kennissessie

In mijn trainingen merk ik telkens weer dat er bepaalde functies zijn die weinig gebruikt worden. In 2021 gaf ik een aantal keren een korte sessie waarin ik veel tips deelde. Steeds weer zag ik de deelnemers schrikken “Waarom ken ik dit niet?”. Steeds weer kreeg ik erg enthousiaste reacties en gaven deelnemers aan hier meer van te willen. Daarom geef ik in 2022 maar liefst 10 kennissessies. 

Het zijn korte en krachtige sessies, van 1 uur. En ja, in een uur kan ik je enorm veel leren. Jouw bijdrage (of die van je werkgever 😉) is € 9,95 excl. btw.

Let op, nog even de belangrijkste kleine lettertjes op een rij:

  1. Na het inschrijven voor de Kennissessie kun je een pdf downloaden. Daar staat de informatie in die je nodig hebt. Raak deze dus niet kwijt.
  2. Ik neem de sessie niet op, er is dus geen mogelijkheid tot terugkijken.
  3. De datum staat vast. Vergeet je de sessie is er geen recht op geld terug of deelname aan een andere sessie.
  4. Je kunt je afmelden tot 3 werkdagen voor de sessie, door een e-mail te sturen aan info@haalmeeruitmicrosoft.nl. Je krijgt dan geld terug. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Heb jij mijn boek al? Super, daar haal je al veel informatie uit. In de kennissessies bied ik veel extra waarde, die je niet of slechts deels in het boek vindt. De kennissessie is dus ook geschikt als je het boek hebt gekocht.

Outlook

Je werkt al jaren met Outlook en weet precies hoe het werkt toch? De kans dat dit niet klopt is groot. Ik zie vaak dat hele handige functies niet gebruikt worden. Terwijl juist die functies zoveel tijd opleveren. Deze sessie staat bol van de handige tips en trucs, dus houd pen en papier maar bij de hand!

PowerPoint

Ben jij de saaie presentaties wel zat? Wil jij graag weten hoe jij je presentaties op kunt leuken terwijl ze wel zakelijk blijven? Ik heb een aantal geweldige functies voor je, waar mijn cursisten keer op keer enthousiast van worden. Natuurlijk deel ik ze graag met je in deze kennissessie.