Wat is er fijner dan in een klein groepje je kennis vergroten op het gebied van Microsoft Office? Vanaf 2022 verzorg ik groepstrainingen voor maximaal 6 personen, waar je je individueel voor kan inschrijven. De data voor deze groepstrainingen staan vast en per les krijg je 2,5 uur online training, 5 uur in totaal. De trainingen zijn van 9.00 tot 11.30 uur.

Wil je meer weten over Outlook? Of heb je het idee dat je veel meer uit Teams kunt halen dan je nu doet? Wil je meer weten over PowerPoint of juist over Planner en To Do? Dan zijn deze trainingen ideaal voor jou.

  • Door deze opzet ben je goedkoper uit dan als je voor een individuele training kiest.
  • De groepsgrootte garandeert dat je alle aandacht krijgt.
  • Je kan los van je collega’s jezelf bijscholen.

Mijn keuze voor groepstraining is heel bewust, want ik merk hoeveel cursisten tijdens trainingen van elkaar leren.  En dat is waar je het uiteindelijk voor doet: je kennis vergroten!

Bovendien merkte ik dat de wachttijden enorm opliepen. Door groepstrainingen te geven kan ik meer mensen in 1x trainen, zodat er uiteindelijk meer ruimte ontstaat in mijn agenda. De trainingen zijn online, zodat ik de reiskosten beperkt zijn en ik geen kosten voor zaalhuur of door te berekenen.

Nog even de belangrijkste kleine lettertjes op een rij:

  1. Ik neem de sessies niet op, zodat je je zo vrij mogelijk voelt om vragen te stellen. Er is dus geen mogelijkheid tot terugkijken.
  2. De datum staat vast. Vergeet je de sessie of kun je een van beide sessies niet is er geen recht op geld terug.
  3. Je ontvangt een naslagwerk van deze trainingen. Heb je een sessie gemist ontvang je natuurlijk wel gewoon het naslagwerk.

Zie ik je bij de trainingen? Je kunt je aanmelden via onderstaande afbeelding.