Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Neem dan stappen om dit aan te pakken!

Haal meer uit Office

Je weet dat je niet altijd het allerhandigste werkt in Microsoft Office. Sommige handelingen kunnen makkelijker, maar hoe… Je weet dat er functies zijn die je niet kent, niet gebruikt of misschien wel nooit van hebt gehoord. De ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat je het niet meer bij kunt benen. Of je werkt nog steeds zoals je 10 jaar geleden werkte, terwijl er om je heen wel van alles gebeurd is.

In het traject Haal meer uit Office neem ik je mee door de meest gebruikte onderdelen van Microsoft Office. Dit kunnen traditionele programma’s zijn als Word, Outlook en OneNote, maar ook nieuwe onderdelen van Microsoft 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

Je kiest zelf of je als individu deelneemt aan de groepsvariant of dat je je inschrijft voor het 1-op-1-traject. De Haal meer uit Office Groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. Klik op een van de afbeeldingen hieronder om meer over dit traject te lezen.

In de afbeelding staat nu nog Kennisboost. Dat komt omdat deze training eerst die naam had, bij nader inzien paste dit niet goed. De afbeelding wordt z.s.m. aangepast.

Haal meer uit Office groep

Groepstraject Haal meer uit Microsoft

Haal meer uit Office 1-op-1

1-op-1-traject Haal meer uit Office

Kennisboost

Wil jij van 1 programma alles weten? Dan is de Kennisboost heel geschikt. In 2 online sessies leer je het specifieke programma véél beter kennen. Geen geklungel meer, maar zorgen dat je het programma écht onder de knie hebt.

Je kunt de Kennisboost met je collega’s volgen (online of op locatie) of aansluiten bij een open inschrijving-training (online). Bij deze laatste houd ik de groepen bewust klein, maximaal 6 deelnemers.

Kennisboost collega’s

Collega's Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Kennisboost open inschrijving

Open inschrijving Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Zelfstudie

Wil jij graag zelf aan de slag? Bekijk mijn blogartikelen en volg de challenges. Wil je een stap verder? Lees dan mijn boek, waarin je Chantal volgt die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is.

Je kunt ook aan de slag met mijn online leeromgeving. Hierin vind je honderden video’s over Microsoft Office, verdeeld in verschillende programma’s en modules, zodat je per module je kennis uit kunt breiden of juist snel vindt wat je zoekt. 

Kennissessie

Kennissessie

Online leeromgeving

Boek

Op dit moment kun je je inschrijven voor de Sneltoetsen-challenge. Andere challenges staan nu niet gepland, ook staan er op dit moment geen nieuwe kennissessies gepland (nog één in december; PowerPoint). Houd de website/social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om te zien wanneer je weer aan (andere) challenges en kennissessies kunt deelnemen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.