Aanbod Haal meer uit Microsoft

Wil jij graag meer tijd besparen bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden?
Werkzaamheden handiger en slimmer uitvoeren?
Een beter resultaat van je werk?
De controle in Microsoft Office zodat je minder frustratie ervaart?
Eenvoudiger samenwerken met Microsoft Office?

Dat kan! Ik heb al duizenden secretaresse en VA’s geholpen om bovenstaande te bereiken. Er zijn in Outlook nog honderden opties die je waarschijnlijk niet kent (ondanks dat je dagelijks toch vele uren in het programma doorbrengt), Teams is veel meer dan een vergadertool en OneNote is ideaal om je notities overzichtelijk bij elkaar te zetten. Om maar een aantal onderdelen te noemen.

Ik bied diverse leermogelijkheden aan. Wil je met je collega’s een training of aansluiten bij een open training? Wil je enorme stappen zetten en dus je kennis van heel Microsoft Office verdiepen of wil je specifiek één programma van binnen en buiten kennen? En tot slot: wil je mijn begeleiding van A tot Z of wil je mijn input en dat vervolgens zelf tot je nemen? Hieronder behandel ik de opties die ik te bieden heb.

Joyce Dunnewold

Traject Haal meer uit Office

Je weet dat je niet altijd het allerhandigste werkt in Microsoft Office. Sommige handelingen kunnen makkelijker, maar hoe… Je weet dat er functies zijn die je niet kent, niet gebruikt of misschien wel nooit van hebt gehoord. De ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat je het niet meer bij kunt benen. Of je werkt nog steeds zoals je 10 jaar geleden werkte, terwijl er om je heen wel van alles gebeurd is.

In het traject Haal meer uit Office neem ik je mee door de meest gebruikte onderdelen van Microsoft Office. Dit kunnen traditionele programma’s zijn als Word, Outlook en OneNote, maar ook nieuwe onderdelen van Microsoft 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

Je kiest zelf of je als individu deelneemt aan de groepsvariant of dat je je inschrijft voor het 1-op-1-traject. De Haal meer uit Office Groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Klik op een van de afbeeldingen hieronder om meer over dit traject te lezen.

Haal meer uit Office groep

Groepstraject Haal meer uit Microsoft

Haal meer uit Office 1-op-1

1-op-1-traject Haal meer uit Office

Kennisboost

Wil jij van 1 programma alles weten? Dan is de Kennisboost heel geschikt. In 2 online sessies leer je het specifieke programma véél beter kennen. Geen geklungel meer, maar zorgen dat je het programma écht onder de knie hebt.

Je kunt de Kennisboost met je collega’s volgen (online of op locatie) of aansluiten bij een open inschrijving-training (online). Bij deze laatste houd ik de groepen bewust klein, maximaal 6 deelnemers.

Kennisboost collega’s

Collega's Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Kennisboost open inschrijving

Open inschrijving Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Zelfstudie

Wil jij graag zelf aan de slag? Bekijk mijn blogartikelen en volg de challenges. Wil je een stap verder? Lees dan mijn boek, waarin je Chantal volgt die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is.

Je kunt ook aan de slag met mijn populaire online leeromgeving. Hierin vind je honderden video’s over Microsoft Office, verdeeld in verschillende programma’s en modules, zodat je per module je kennis uit kunt breiden of juist snel vindt wat je zoekt. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Online leeromgeving

Boek