Aanbod

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Neem dan stappen om dit aan te pakken! Hoe leer jij het liefst? Ik geloof niet in “1 size fits all”. Er zijn vele manieren van leren en die bied ik je graag.

Groepstraining

Er zijn diverse mogelijkheden van groepstrainingen. In de kennissessies behandel ik enkele specifieke functies van een Microsoft Office programma, vooraf geef ik uiteraard aan welk programma centraal staat. In een uurtje spijker ik je bij over functies die je wat mij betreft echt moet kennen. 

Wil je wat verder en een programma in het geheel leren kennen? Dat kan met de trainingen Open inschrijving. In 2x 2,5 uur leer ik je een specifiek programma. Hiervoor hanteer ik kleine groepen, van maximaal 6 personen. Wil je juist heel Microsoft Office leren kennen? Dan is er het groepstraject Kennisboost. Hiermee maak je mega-stappen in je Office-kennis. Dankzij de erg kleine groepen (maximaal 4 personen) en de individuele leermogelijkheden is er veel ruimte voor maatwerk. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om met een groep collega’s training te volgen. Deze trainingen zijn ook op maat. Hierin verschillen de wensen echter vaak zo erg, dat je voor meer informatie het beste even contact met me kan opnemen. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden en maak ik een vrijblijvende offerte voor je.

Kennissessie

Kennissessie

Open inschrijving

Open inschrijving

Groepstraject Kennisboost

Kennisboost

Individueel

Wil je liever individuele training? Dan is de korte training heel geschikt, je krijgt dan 2x 2 uur individuele training om een specifiek programma beter te leren kennen. Wil je écht stappen zetten en je Microsoft Office-kennis een enorme boost geven? Het 1-op-1-traject is geweldig voor je, hierna kijk je heel anders naar de programma’s en de manier waarop je werkt. Dit 1-op-1-traject bevat 15 tot 20 uur training én 5 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Die online leeromgeving – daarover hieronder meer – kun je ook combineren met individuele training. Met de online leeromgeving Plus combineer je toegang tot de online leeromgeving met 2x 1,5 uur individuele training. Dit noem ik de Online Leeromgeving Plus.

Korte training

Korte training

Online leeromgeving Plus

1-op-1-traject

Zelfstudie

Wil jij graag zelf aan de slag? Bekijk mijn blogartikelen en volg de challenges. Wil je een stap verder? Lees dan mijn boek, waarin je Chantal volgt die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is.

Je kunt ook aan de slag met mijn online leeromgeving. Hierin vind je honderden video’s over Microsoft Office, verdeeld in verschillende programma’s en modules, zodat je per module je kennis uit kunt breiden of juist snel vindt wat je zoekt. De toegang voor de online leeromgeving geldt voor drie maanden (een selectie van video’s, het Proeverijtje) of een jaar (reguliere en volledige toegang). Voor de reguliere toegang geldt dat je ook toegang krijgt tot alle nieuwe video’s die ik plaats, zodat je goed op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien breng ik je steeds op de hoogte van wijzigingen die eraan komen.

Boek

Online leeromgeving Proeverijtje

Online leeromgeving Regulier

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.