Aanbod Haal meer uit Microsoft

Natuurlijk gebruik je Microsoft Office en red je je in basis prima. Maar je weet ook dat er veel meer mogelijk is.

  • Je wilt tijd besparen bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden, zodat je eindelijk tijd hebt om die klussen uit te voeren die nu blijven liggen. Of zodat je je werk tijdens werktijd af krijgt in plaats van ‘s avonds nog ‘dat ene klusje’ uit te voeren.
  • Je werkt wel met die nieuwe programma’s, waarvan ze zeggen dat ze zo handig zijn. Maar je weet ook dat je heel veel opties niet gebruikt. 
  • Je krijgt berichten in allerlei programma’s, maar zoekt wel regelmatig. Want waar stond dat ene berichtje nou?
  • Je raakt regelmatig gefrustreerd, als iets in Office niet zo lukt als dat je zou willen. 
  • Je wilt je manager/directeur/klant graag goed ondersteunen en dat lukt ook. Alleen weet je ook dat er nog wel een professionaliseringsslag te maken is. 
Joyce Dunnewold achter haar laptop

Ik heb al duizenden secretaresses en VA’s geholpen om bovenstaande te bereiken. Er zijn in Outlook nog honderden opties die je waarschijnlijk niet kent (ondanks dat je dagelijks toch vele uren in het programma doorbrengt), Teams is veel meer dan een vergadertool en OneNote is ideaal om je notities overzichtelijk bij elkaar te zetten. Om maar een aantal onderdelen te noemen.

Ik bied diverse leervormen aan. Wil je met je collega’s een training volgen of aansluiten bij een open training? Wil je enorme stappen zetten en dus je kennis van heel Microsoft Office verdiepen of wil je specifiek één programma van binnen en buiten kennen? En tot slot: wil je mijn begeleiding van A tot Z of wil je mijn input en dat vervolgens zelf tot je nemen?

Leer heel Microsoft Office…

In mijn jaarprogramma, groepstraject Haal meer uit Office en Membership behandelen we programma’s die je dagelijks gebruikt en programma’s die voor secretaresses belangrijk zijn. Outlook bijvoorbeeld, dat programma ken je natuurlijk wel. Toch zijn er tientallen functies die je waarschijnlijk nog niet gebruikt, terwijl ze zoveel opleveren.

Mijn jaarprogramma is specifiek voor het secretariaat waar grote stappen gezet mogen worden. Jullie willen slimmer en sneller werken, échte stappen zetten. In dit gloednieuwe programma kijk ik mee met hoe jullie nu werken en geef ik advies over hoe dit beter kan. Dit combineren we met o.a. groepstrainingen, individuele trainingen en meeloopsessies bij jullie op locatie. En je krijgt mij ook nog eens in je broekzak, zodat je jullie vragen wekelijks kunnen stellen.

In mijn groepstraject nemen we de programma’s een voor een grondig door. Dat wil niet zeggen dat ik van alles de basis behandel. Hoe je een mailtje of een afspraak moet maken weet je wel, dat snap ik. Ik kijk juist naar de functies die je nog niet kent. De functies behandel ik op zo’n manier dat je ze direct in de dagelijkse praktijk toe kunt passen. Naast de vele groepstrainingen krijg je ook een individuele training én toegang tot mijn Membership. Bovendien krijg je een jaar lang toegang tot mijn Q&A-sessies, zodat jij ook na het traject je vragen nog kunt blijven stellen.

In mijn Membership vind je bijna 350 video’s over Microsoft Office, overzichtelijk verdeeld in programma’s en modules. Je gebruikt het als je eigen zoekmachine (specifiek gemaakt voor secretaresses!), jouw persoonlijke opleidingsinstituut of specifiek om alle nieuwe mogelijkheden te leren. Je krijgt een jaar lang toegang tot alle bestaande video’s én alle video’s die ik gedurende dat jaar opneem. En omdat ik bovenop alle nieuwe ontwikkelingen zit, ben je altijd up-to-date. Ook als lid van het Membership krijg je toegang tot mijn Q&A-sessies.

Groepstraject Haal meer uit Microsoft
Groepstraject Haal meer uit Microsoft

… Of richt je juist op 1 programma

Willen jij en je collega’s juist alles leren van 1 programma? Dan is de Kennisboost heel geschikt. We bespreken vooraf waar jullie behoeften liggen, aan de hand daarvan maak ik voor jullie een training op maat. De training bestaat uit twee trainingen. In de eerste training komen al veel functies aan bod, die kunnen jullie vervolgens in praktijk brengen. In de tweede training gaan we óf een stap verder, of behandelen we andere functies die voor jullie van belang zijn. 

De trainingen zijn volledig online, of de eerste (wat langere) sessie is op locatie en de tweede (korte) sessie is online. 

Nieuw in dit aanbod is dat je meer borging krijgt. Ik merkte dat er soms na de trainingen toch nog nieuwe vragen ontstaan, of dat er ook vragen zijn over een ander programma. Daarom krijgen vanaf nu alle deelnemers aan mijn trainingen een jaar lang toegang tot mijn online leeromgeving én tot mijn Q&A-sessies!

Collega's Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Succesvolle boek “Help, zo wordt het nog leuk ook”

In mijn boek “Help, zo wordt het nog leuk ook – Hoe Microsoft Office voor je werkt”, lees je over Chantal, die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is.

Er zijn drie opmerkingen die ik steeds opnieuw weer hoor: “Het leest zo prettig, de informatie is echt goed te volgen.” “Ik heb ontzettend veel aan je boek gehad.” en “Het boek ligt nog steeds binnen handbereik en ik pak ‘m steeds opnieuw.” Inmiddels is zelfs de vierde druk al besteld! Dit is een heel laagdrempelige manier om kennis met me te maken en natuurlijk direct de eerste stappen naar nieuwe kennis te zetten.

In het boek behandel ik de basis van de functies en geef ik bij iedere functie een aantal tips om het verschil te maken. Zo is het boek geschikt voor ondersteuners met diverse kennisniveaus.

Heb je nog vragen over mijn aanbod? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Het is voor mij niet meer mogelijk om te fungeren als helpdesk en gratis kennisvragen te beantwoorden.