Aanbod

OP DEZE PAGINA ZIE JE AL EEN COMPLEET OVERZICHT VAN MIJN BESTAANDE EN NIEUWE DIENSTEN. DE AFBEELDINGEN VOLGEN NOG.

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Neem dan stappen om dit aan te pakken! Hoe leer jij het liefst? Ik geloof niet in “1 size fits all”. Er zijn vele manieren van leren en die bied ik je graag.

 

Zelfstudie

Wil jij graag zelf aan de slag? Bekijk mijn blogartikelen en volg de challenges. Wil je een stap verder? Lees dan mijn boek, waarin je Chantal volgt die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is.

Je kunt ook aan de slag met mijn online leeromgeving. Hierin vind je honderden video’s over Microsoft Office, verdeeld in verschillende programma’s en modules, zodat je per module je kennis uit kunt breiden of juist snel vindt wat je zoekt. De toegang voor de online leeromgeving geldt voor drie maanden (het Proeverijtje) of een jaar (reguliere toegang). Voor de reguliere toegang geldt dat je ook toegang krijgt tot alle nieuwe video’s, zodat je goed op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Boek

Online leeromgeving Proeverijtje

Online leeromgeving Regulier

Individueel

Wil je liever mijn ondersteuning? Dan zijn er mogelijkheden voor training en om dit te combineren met de online leeromgeving. Wil je een specifiek programma beter leren kennen? Dan is de korte training heel geschikt, je krijgt dan 2x 2 uur individuele training. Zelf aan de slag in combinatie met de online leeromgeving kan ook, via de Online leeromgeving Plus. Dan krijg je een jaar toegang tot de online leeromgeving en 2 keer 1,5 uur training.

Wil je écht stappen zetten en je Microsoft Office-kennis een enorme boost geven? Het 1-op-1-traject is geweldig voor je, hierna kijk je heel anders naar de programma’s en de manier waarop je werkt. Dit 1-op-1-traject bevat 15 tot 20 uur training én 5 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Korte training

Online leeromgeving Plus

1-op-1-traject

Groepstraining

Volg jij liever groepstraining? Ook dat is mogelijk. In de kennissessies behandel ik enkele specifieke functies van een Microsoft Office programma, vooraf geef ik uiteraard aan welk programma centraal staat. In een uurtje spijker ik je bij over functies die je wat mij betreft echt moet kennen.

Dan zijn er trainingen met open inschrijving. In 2x 2,5 uur leer ik je een specifiek programma. Hiervoor hanteer ik kleine groepen, van maximaal 6 personen. Wil je juist heel Microsoft Office leren kennen? Dan is er het groepstraject Kennisboost. Vergelijkbaar met het 1-op-1-traject, maar dan in kleine groepen (maximaal 4 personen). Juist omdat ik van maatwerk houd, zit in het groepstraject Kennisboost ook een individuele training van 2 uur.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met een groep collega’s training te volgen. Deze trainingen zijn ook op maat. Hierin verschillen de wensen echter vaak zo erg, dat je voor meer informatie het beste even contact met me kan opnemen. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden en maak ik een vrijblijvende offerte voor je.

Kennissessie

Open inschrijving

Groepstraject Kennisboost

Kennisboost

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.