Heb je vragen over mijn aanbod? Laat het me dan weten, ik help je graag verder! Per e-mail (service@haalmeeruitmicrosoft.nl) is dit het makkelijkste, of vul onderstaande formulier in.

Natuurlijk neem ik de telefoon niet op tijdens trainingen of het opnemen van video’s, proberen mag zeker. Tref je me niet spreek dan mijn voicemail even in. Mijn telefoonnummer is 0543-514174.

Let op! Mijn antwoorden komen helaas nogal eens in de spambox/map Ongewenste e-mail. Houd die dus even in de gaten, want ik antwoord eigenlijk altijd. Heb je echt geen reactie bel me dan even. Er zijn helaas organisaties waarbij alle e-mail met “Microsoft” in de naam systematisch geweigerd worden.

Geen helpdesk

In het verleden heb ik heel veel tijd gestoken in het gratis beantwoorden van inhoudelijke Office-vragen, tot het moment dat het me een dagdeel in de week kostte. Dat kan ik me niet langer permitteren, vandaar dat ik hiermee gestopt ben. Ik schrijf al sinds 2014 blogartikelen over Microsoft Office. Op de pagina “Blog” vind je rechts een overzicht per programma/type blog én heb je de mogelijkheid om te zoeken. Hopelijk helpt dit je om je vraag te beantwoorden.

Haal meer uit Microsoft
Ravenhorsterweg 105
7103 AS  WINTERSWIJK
0543-514174

KvK 66901847
Btw NL001390743B72