Nieuwsbrief

Wekelijks verstuur ik een nieuwsbrief met veel tips over Microsoft Office, helemaal gratis! Zo krijg je steeds opnieuw tips waarmee je veel tijd kunt besparen, frustratie kunt voorkomen en je kennis kunt verbeteren.

Schrijf je hier in:

Challenges

Om nieuwe dingen te leren zijn challenges ideaal. Door een serie e-mails krijg je steeds instructies die je kunt bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Ik organiseer regelmatig challenges, dus houd de website, social media en natuurlijk de nieuwsbrief in de gaten zodat je weet wanneer de volgende challenge start.

De sneltoetsen-challenge is doorlopend, dat wil zeggen dat je hier op ieder gewenst moment mee kunt beginnen. Daarnaast organiseer ik regelmatig andere challenges.

Sneltoetsen-challenge

 

Mailbox-stress?

Er zijn ontzettend veel Office-tips waar secretaresses veel aan hebben. Wat ik echter steeds weer merk, is dat het verwerken van de ontvangen e-mails ontzettend lastig is. Er komt zoveel e-mail binnen, dat je haast een dagtaak kunt hebben aan het verwerken ervan. Dat is niet nodig!

In Outlook zijn er een aantal handige functies die helpen om je mailbox te managen. Stel dit eenmalig in en geniet van de rust die het oplevert.

Zo heb jij geen bomvolle mailbox meer, maar overzicht. Bovendien kom je weer toe aan je eigenlijke werk. Hoe fijn zou dat zijn? Vraag de tips snel aan!

 

Persoonlijk advies

Wil jij graag sneller en slimmer werken in Microsoft Office en ben je benieuwd hoe jij dat kunt doen? Ik help je graag op weg in een gratis en persoonlijk gesprek. Je krijgt dan minimaal 3 gouden tips waarmee je direct tijd bespaart en frustratie voorkomt. Zo voer jij je werk snel en zonder problemen uit.

Zo’n gesprek duurt 20 minuten. We spreken elkaar telefonisch of liever nog via Skype of TeamViewer. Zo kan ik je namelijk ook direct laten zien hoe de functies werken.

Het persoonlijke advies is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Alleen maar winst dus. Dat wil jij toch ook?

Ik ontvang graag tips in een gratis gesprek.