Mijn naam is Joyce Dunnewold, ik ben 41 jaar, getrouwd en moeder van twee tienerdochters.

Ik ben graag op verschillende manieren creatief bezig: ik maak graag kaarten, bak graag cupcakes & taarten en ben dol op bord- en kaartspellen, vooral als dit gecombineerd wordt met een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Voor de broodnodige beweging fiets en wandel ik graag, dat laatste lukt met onze witte herder prima natuurlijk.

Natuurlijk heb ik een passie voor Microsoft Office. Het is zonde dat er vaak maar zo’n klein deel van Office gebruikt wordt, of dat gebruikers gefrustreerd raken doordat ze niet voor elkaar krijgen wat ze willen. Dat is jammer, want het is gewoonweg niet nodig.

Al vanaf mijn tienerjaren ben ik een vraagbaak voor familie, vrienden en later ook collega’s. Bovendien hoorde ik telkens weer dat ik de zaken op zo’n prettige manier uit kon leggen. Daarom startte ik in 2014 met het schrijven van blogartikelen, naast mijn werk als secretaresse.

Na verloop van tijd merkte ik dat het schrijven van blogartikelen niet voldeed. Ik wilde er veel meer naast doen, zoals het maken van challenges en videoseries, maar ook het geven van trainingen. Want zo kon ik nog veel meer voor anderen betekenen. Dat was het moment, in 2016, waarop ik van mijn hobby mijn werk maakte. Ik spui niet ‘gewoonweg’ mijn kennis van Office, maar kijk echt naar wat de klant nodig heeft om het beste resultaat te krijgen. Het is heel leuk om te zien hoe blij mensen worden van mijn tips en trainingen. Vooral de enorme tijdwinst valt op, heel mooi om dat voor mensen te kunnen betekenen.

Het is mijn missie om mensen slimmer te laten werken met Microsoft Office. Mijn cursisten krijgen meer kennis en kunde, waardoor zij prettiger kunnen werken, minder frustratie ervaren en zeeën van tijd besparen.

Heb je vragen? Reageer dan op een van mijn bijdrages of stuur een e-mail naar service@haalmeeruitmicrosoft.nl.

Joyce Dunnewold

Blog en social media

Onderaan deze pagina kun je een abonnement nemen op mijn blog. Je krijgt dan een e-mail als ik een nieuwe bijdrage publiceer. Natuurlijk waardeer ik het ook als je Haal meer uit Microsoft op Facebook , Instagram of Pinterest volgt!

Klik hier om naar de pagina In het nieuws te gaan. Hier vind je artikelen van mij die op andere websites zijn geplaatst en leuke interviews.