20 februari 2024, Birgit Aus dem Kamen, HAN University of Applied Sciences, n.a.v. Groepstraject Haal meer uit Office. “Zo blij dat ik mijzelf het groepstraject heb gegund. Echt weer zoveel van geleerd. Door de kleine groep was er ook ruimte de inhoud af te stemmen op de vraag en wensen van de deelnemers.
Omdat het meerdere trainingen waren (om de andere week, in totaal 9x) gelijk de mogelijkheid om het toe te passen in de praktijk en er een volgende keer op terug te komen als je ergens tegenaan liep.
Sommige dingen verzin je echt niet. Hele simpele tips maar zo handig, en andere opties waar je het bestaan niet van wist. Echt eye-openers en nu je het weet leveren ze zoveel tijdwinst op.
Joyce bedankt! Het succes zit hem natuurlijk ook in jouw aanpak en het enthousiasme waarmee je jouw kennis aan ons overbrengt. Ik kan het iedereen aanraden.”

6 februari 2024, Susan Nijenstein, Youz i-psy poli Twente, n.a.v. Groepstraject Haal meer uit Office. Onlangs de groepstraining Haal meer uit Office afgerond. Ik was op zoek naar een praktische training en dan ben je bij Joyce zeer zeker aan het goede adres. We waren begonnen met Outlook en dit heeft mij al zoveel tijdwinst en handigheidjes gegeven dat ik telkens uitkeek naar de volgende sessies waar de andere programma’s uitvoerig aan bod kwamen. Voor Joyce heeft Microsoft geen geheimen en dat weet ze op een prettige, kundige en enthousiaste manier over te brengen. Daarnaast is de online leeromgeving ook helpend en leerzaam om het e.e.a. nog eens na te kijken. De training werd afgesloten met een individuele sessie, deze heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik ben niet meer te stoppen om al de geleerde in de praktijk toe te passen. Dank je wel Joyce!.

6 februari 2024, Jacquelien Dijkman, Auris Dienstverlening Haarlem, n.a.v. Groepstraject Haal meer uit Office. Ken je dat dat je denkt een cursus over office, ik ben best handig dus ik zoek het zelf wel uit. Dan is hier toch een cursus waar je zeker wat gaat leren, want zo dacht ik eigenlijk ook. En in les 1 kreeg ik al de eye-opener die me zoveel rust geeft in mijn werk. Als je twijfelt…. Dan moet je het zeker doen. Geef jezelf dit kadootje, of beter laat je werk je dit kadootje geven, want uiteindelijk heeft iedereen er iets aan als je sneller en handiger kunt werken. Voor mij heeft het iig erg veel rust gegeven, en ik heb veel meer controle over mijn werk. Dank je wel Joyce.”

17 januari 2024, Roy Schimpf, ESMA International B.V., n.a.v. Groepstraject Haal meer uit Office. Veel mensen, wereldwijd, werken met programma’s van Microsoft Office. Naast secretaresses ook inkopers, verkopers, financieel medewerkers, managers. Communiceren (intern en extern), presenteren, raadplegen, delen, plannen. Microsoft heeft daar vele toepassingsprogramma’s voor ontwikkeld.
Allemaal beschikbaar binnen Office 365. Teams, Outlook, OneNote, SharePoint, To Do, Forms, Powerpoint…
Een greep uit de vele mogelijkheden waar Joyce de afgelopen maanden haar kennis met ons heeft gedeeld. Toegevoegde waarde in mijn dagelijkse werkzaamheden. Inzicht en vaardigheden verder ontwikkeld. Kan het iedereen aanraden!

9 januari 2024, Karin van der Drift, Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers, n.a.v. groepstraining Outlook. We hebben december 2023 een groepstraining kennisboost Outlook gevolgd. De eerste sessie bij ons op kantoor en de tweede sessie digitaal. Joyce weet welke kennis wij als managementassistenten nodig hebben en kan snel en duidelijk uitleg geven. De besproken punten waren vaak gelijk al toepasbaar, waardoor het direct impact heeft op onze werkzaamheden. Zeer fijn dat alle deelnemers van onze training ook een jaarabonnement kregen met toegang tot het Membership.
Al met al zijn we zeer tevreden met de gevolgde training en raad ik Joyce aan aan anderen die hun vaardigheden willen verbeteren. De investering in tijd en moeite heeft zich zeker terugbetaald.

10 oktober 2023, Thea Haveman, Elker, n.a.v. groepstraining Outlook en inspiratiesessie Microsoft 365. We zijn erg enthousiast over de groepstraining outlook. We dachten outlook al aardig te kennen, maar Joyce heeft ons erg verrast met veel nieuwe tips en trucs. Joyce begrijpt wat een managementassistent nodig heeft om het werk efficiënt te kunnen doen. De uitleg is duidelijk met voorbeelden uit de praktijk. Joyce schat snel in op welke manier er gewerkt wordt in jouw organisatie en speelt daar gelijk op in. De inspiratiesessie was ook erg fijn. Het is handig om te weten welke officepakketten waarvoor ingezet kunnen worden. Dit smaakt naar meer.”

19 september 2023, Sandra Stork, n.a.v. Groepstraject Haal meer uit Office. “Vooraf twijfelde ik over deze training, maar achteraf is het alles waard! Ik wilde graag nieuwe kennis op doen, maar ook weer even kennis opfrissen. Beiden is zeker gelukt. Ik kan heel veel gaan toepassen in mijn werk, waardoor het efficiënter/sneller zal gaan. Veel kan ik ook toepassen in de samenwerking met de directeur.
Joyce geeft de training op een fijne manier, rustig, kan goed uitleggen en er is altijd tijd voor vragen/opmerkingen. Een klein groepje (4 personen) vond ik ook erg fijn.
Ik zou deze training zeker aanraden!”

18 september 2023, Mirjam ter Maat, Mirjams Secretariaat, n.a.v. Online leeromgeving.“De online leeromgeving van Haal meer uit Microsoft is echt fantastisch. Het is zó fijn dat je even snel een video kunt opzoeken als je ergens tegenaan loopt. De video’s zijn heel duidelijk, kort en per onderwerp opgenomen, je vindt snel wat je zoekt en je kunt snel verder. Joyce legt alles helder en duidelijk uit en de omgeving wordt steeds uitgebreid met nieuwe video’s. Ook zijn er live Q&A’s waarvoor je vragen kunt insturen. Joyce beantwoordt de vragen in online bijeenkomsten en deze zijn terug te kijken. Ik ben fan!”

18 september 2023, Heleen Valkema, Secretarial Services, n.a.v. Online leeromgeving. De onlineleeromgeving is echt een uitvinding. Je krijgt er zo verschrikkelijk veel informatie, dat Office daarna geen geheimen meer voor je heeft. Joyce neemt korte, overzichtelijke filmpjes op, die je op jouw tijd kunt bekijken. Nieuwe releases voegt ze toe, zo blijf je dus up to date. De filmpjes zijn goed te volgen. Stap voor stap neemt ze je op een rustige wijze mee. Zorg er wel voor dat je op tijd begint en de discipline opbrengt om regelmatig wat te bekijken, want er gaat best heel veel tijd inzitten. Misschien schrik je van de prijs, maar geloof mij, al vraagt ze het dubbele, het is het echt waard. Werk je veel met Office? Dan is dit echt een goede investering.”

Noot van Joyce: Wat een heerlijke referentie! Wat betreft de tijd: ik adviseer om wekelijks een half uur vrij te plannen om de video’s te bekijken die jij nodig hebt. Verder kun je dit zien als een buffet: wil je álles kijken of pik je eruit wat jij moet weten?

20 juli 2023, Gerdien, n.a.v. Videotraining Teams. “Ondanks dat ik al veel kennis heb van Microsoftprogramma’s, weet Joyce mij elke keer weer te verbazen en mij iets nieuws te leren.
Haar praktische tips en trucs zijn direct toepasbaar en leveren tijdwinst op.
Haar trainingen zijn persoonlijk en je kunt altijd vragen stellen. Haar video’s zijn actueel (en ze houdt ze actueel) en je kunt ze bekijken wanneer het jou past.
De video’s zijn kort (en kosten dus weinig tijd) en je kunt ze altijd terugkijkeen. Ik zeg, doen!”

31 maart 2023, Annet Willemse, Kansfonds, n.a.v. 1-op-1 traject Haal meer uit Office. “Vorige week heb ik het ‘1-op-1 traject Haal meer uit Office, een training van 9 online sessies, bij Joyce afgerond en hier enorm veel van opgestoken!
Joyce is een enthousiaste en geduldige ‘MS365’ docent die me met alle liefde en plezier door Word, Outlook, OneNote, Teams, PowerPoint en ToDo heen heeft geholpen.
Joyce weet alles op een begrijpelijke manier uit te leggen. Dit heeft me zoveel meer inzicht gegeven van wat er allemaal méér mogelijk is dan ik wist.
Er was tijdens de trainingen genoeg ruimte voor vragen en Joyce geeft handige tips om efficiënter te kunnen werken. Dat helpt enorm bij het beter beheren van mijn werkprocessen! Bovendien houdt Joyce goed rekening met het niveau in de groep waardoor iedereen er iets van leert.
Kortom, ik zou anderen zeker aanbevelen om een training bij deze vakkundige expert te volgen, die ook nog eens super fijne persoonlijkheid is.”

15 maart 2023, Evelien Frederix, n.a.v. 1-op-1 traject Haal meer uit Office. “In het vak van de office professional zijn de office 365 programma’s onmisbaar. Door te investeren in mijn eigen kennis blijf ik up-to-date, behoudt ik het plezier in mijn werk en kan ik mijn werk optimaal uitvoeren. In 2022 ben ik daarom gestart met het 1-op-1-traject bij Joyce.
In maart 2023 heb ik het traject afgerond. Ondanks dat mijn basiskennis van Office 365 bovengemiddeld was heb ik veel geleerd tijdens het traject. Het heeft me vooral nog meer efficiëntie en tijdswinst in mijn werk opgeleverd. Hierdoor ervaar ik ook meer rust. Joyce heeft een uitgebreide kennis van de meest gebruikte Office 365 programma’s. Omdat zij zelf als secretaresse werkzaam is geweest kan ze goed met meedenken en advies geven over de tools die je in kunt zetten bij je werkzaamheden.
De ontwikkelingen in de Office-programma’s gaan snel. Joyce is op de hoogte van de ontwikkelingen én deelt de belangrijkste nieuwe opties met je via heel overzichtelijke en beknopte nieuwsbrieven die je ontvangt tijdens het traject.
Na elke bijeenkomst ontvang je een naslagwerk. Hierin staan de functies die aanbod zijn gekomen tijdens de bijeenkomst nog eens samengevat.
Het was fijn om door Joyce getraind te worden. Doordat ze een ervaren trainer stemt ze moeiteloos af op de behoefte en vraag van de trainee.
Wat mij betreft is het 1-op-1 traject van Joyce een waardevol traject voor elke office professional!”

28 februari 2023, Bernadette Maarse, Marga Klompé, n.a.v. 1-op-1 traject Haal meer uit Office. “Van september 2022 t/m februari 2023 heb ik een 1-op-1 traject gevolgd bij Joyce. In totaal 10 (online) sessies. Gemiddeld 1 x per twee weken een sessie van twee uur. Alleen door wederzijdse aansluitende vakantieplannen zat er een keer een langere periode tussen twee sessies.

Ik heb dit traject als erg leerzaam en waardevol ervaren. Veel geleerd, van nieuwe dingen tot eye-openers waarvan ik nu niet meer begrijp waarom ik dat niet eerder heb gezien / geweten. Van relatief kleine slimmigheidjes, tot echt praktische tips wat een handige manier van werken is met outlook en de verschillende apps. Vooraf vraagt Joyce goed na waar je voor jezelf de belangrijkste leerpunten ziet (qua onderdeel of app van Microsoft, of een specifiek onderdeel binnen bijvoorbeeld Excel of Word). Waarbij jouw huidige kennis de basis is, en de cursus inhoudelijk daarop verder bouwt. Waarbij Joyce niet vergeet om gaandeweg de verschillende sessies te checken of je bepaalde slimmigheidjes al wel of nog niet kent. En hoewel ik mijzelf als een gevorderde en ervaren gebruiker beschouw, waren er ook voor mij verschillende ‘waarom wist ik dit niet eerder’- momenten.

Aan het einde van elke les wordt kort besproken waar de focus voor de eerstvolgende les op komt te liggen. Hierdoor heb je dus al de gelegenheid om eventuele situaties/vragen waar je in praktijk tegenaan loopt te verzamelen of vooraf te delen met Joyce.

Vrij snel na afloop van een sessie ontvang je een persoonlijk naslagwerk, waarin alles van die les is opgenomen. En wordt een pakket als bijvoorbeeld Word gedurende twee opeenvolgende sessies behandeld, ontvang je na de tweede sessie een aangepast persoonlijk naslagwerk waarin alles van zowel de eerste als tweede sessie in staat. Zo is het naslagwerk dat je krijgt, altijd bij met hoever je qua lessen bent.

Er zat bij mij wat tijd tussen aanmelding voor het 1-op-1 traject en het plaatsvinden van de eerste sessie. Maar zodra aanmelding rond was, zijn alle sessies over een periode van – in mijn geval – zes maanden gepland. Vanuit Joyce is hier niet tot nauwelijks vanaf geweken, maar toen ik door onverwachte omstandigheden toch met een sessie moest schuiven bleek er in overleg veel mogelijk (aanvulling van Joyce: goed om te weten, dit is afhankelijk van de ruimte in mijn agenda en dit lukt helaas niet altijd).

Joyce vraagt goed na waar jouw leerbehoefte ligt en speelt hier goed op in. En Joyce is goed op de hoogte van de verschillen tussen de wat oudere versies van Microsoft en de nieuwe versies van Microsoft / Microsoft 365 en kan inhoudelijk de cursus goed aanpassen op basis van de versie waar je zelf mee werkt.
Daarnaast is ze erg duidelijk in wat je als cursist kunt verwachten, en wanneer je dat kunt verwachten. Zowel qua toesturen van naslagwerken als qua wijze en moment van factureren. Duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Inhoudelijk een voor mij leerzame en waardevolle cursus. En de manier waarop alles eromheen werd geregeld, heb ik als erg praktisch, duidelijk en plezierig ervaren. Het is dat ik voor nu weer even bij ben, maar zou zonder enige twijfel zo weer een volgende cursus bij Joyce plannen.”

22 februari 2023, Jacqueline ter Mors-Otten, Zorggroep Sint Maarten, n.a.v. groepstraject Haal meer uit Office. “In het najaar van 2022 heb ik de online groepstraining “haal meer uit Microsoft” gevolgd. Diverse onderdelen zijn aan bod geweest, waar onder Outlook, Word, OneNote, Teams en PowerPoint. Ik dacht dat ik al veel wist, maar er is een wereld voor me open gegaan. Wat een mogelijkheden zijn er waarvan ik het bestaan niet eens wist en wat een welkome aanvulling op mijn ervaring. Joyce heft ons veel handvatten aangereikt hoe we slimmer en sneller met de diverse pakketten kunnen werken. Ook fijn dat je e.e.a. na kunt kijken op de online leeromgeving; hier heb ik gelijk een abonnement op genomen. Collega’s weten mij ook steeds vaker voor tips en trucs te vinden 😉

Ik ben erg te spreken over de deskundigheid en het enthousiasme van Joyce; de tijd vloog voorbij. Joyce bedankt en heel veel succes met jouw prachtige bedrijf.”

17 februari 2023, Miranda van Valburg, GGD Gelderland Zuid, n.a.v. diverse groepstrainingen. “Eind 2022 heeft Joyce diverse Office-trainingen gegeven binnen GGD Gelderland-Zuid. Vóór de eerste sessie zijn onze wensen en behoeften besproken. Omdat Joyce zelf uit het vakgebied (secretarieel) komt, kan zij daarop moeiteloos inspelen. De trainingen waren online en hoewel er wat weerstand was, is het prima verlopen. We hebben er veel van opgestoken en nuttige tips gehad. Als er weer trainingen nodig zijn, zou mijn voorkeur zeker naar Joyce uitgaan.”

11 januari 2023, Sharon Visser-Diesvelt, Europa Have, n.a.v. 1-op-1-traject Haal meer uit Office. “Vandaag heb ik het 1-op-1-traject afgerond, waarbij ik terugkijk op een leerzaam maar ook vooral een motiverend traject. Naast het volledig op peil brengen van mijn Office365 kennis heeft het mijn onwijs gemotiveerd en geënthousiasmeerd meer gebruikt te maken van de verschillende apps van Office365 en nóg efficiënter te werken. Joyce beschikt over een uitgebreide kennis van Office365 maar heeft ook een enorm groot inzicht in praktisch en organisatorisch werken. Ze weet je op de juiste manier enthousiast te maken. Joyce, enorm bedankt voor het delen van je kennis, adviezen en de prettige contacten!”

20 december 2022, Trudis Baart, Vivent, n.a.v. een groepstraining. Nadat één van de managementassistentes van Vivent al geruime tijd de blogs en challenges volgden bij Haal meer uit Microsoft, is er een fysieke en online training georganiseerd over Outlook. En zoals anderen ook al aangeven; ook al denk je dat je het pakket kent, Joyce weet je altijd weer nieuwe knoppen te tonen waarmee allerlei taken versnellen of vereenvoudigd worden. De tijdsinvestering is het ruimschoots waard. Joyce is een plezierige trainer met veel kennis van zaken.
We zijn blij dat we de training gevolgd hebben want onze kennis is in korte tijd vergroot. Dat geeft plezier en zijn we allemaal meer open gaan staan voor vervolgtrainingen. Dus ook in 2023 zullen wij nog diverse trainingen van Joyce gaan volgen. De eerst die op stapel staat is Teams, gevolgd door One Note en tot slot Planning en Forms. Ik kan niet wachten…”

24 november 2022, Deelnemer Kennisboost Outlook. “In november heb ik bij Joyce de kennisboost outlook gevolgd. Echt een aanrader, ik heb veel handige -tijdbesparende- tips gekregen voor functies in outlook die ik nog niet kende. Meteen na het 1e dagdeel ben ik daar al mee aan de slag gegaan. Kortom, een nuttige, leerzame en ook plezierige training. En Joyce legt het op een duidelijke manier uit. Ik ben blij dat ik deze gevolgd heb, ik heb er veel van geleerd. Wat ook fijn is, is dat je na de 1e sessie een voorlopig naslagwerk krijgt en na de 2e sessie het definitieve exemplaar zodat je altijd terug kunt kijken.”

19 oktober 2022, Gerdien Bos, n.a.v. de kennisboost open inschrijving. Gaf een 10. “Twijfel niet langer en boek die training! Joyce gaat goed in op persoonlijke werksituaties en geeft veel praktijkvoorbeelden waar je veel aan hebt. Ik heb er veel aan gehad!”

12 oktober 2022, Teuna Bouwmeester, Siza, n.a.v. een groepstraining. “We wilden doorpakken op het directiesecretariaat om te komen tot meer samenwerking en elkaar makkelijker kunnen overnemen. Daar is door Joyce op een hele goede manier invulling aan gegeven. We kregen in korte tijd veel tips en trucs. Mooi is dat we n.a.v. het geleerde nog geregeld in gesprek gaan om af te stemmen over welke (meest handige) werkwijze te kiezen. Zeker een meerwaarde, dankjewel Joyce!”

22 juli 2022, Stefanie Bakx, RegelSteef, n.a.v. Kennisboost Open inschrijving (Outlook). “Wat een ontzettend fijne en leerzame online kennisboost! De verdeling over 2 ochtenden, de interactie in een klein groepje en het Naslagwerk zorgt ervoor dat ik de kennis over Outlook beter kan onthouden en ook meteen kan toepassen. Dank je wel Joyce!”

21 juli 2022, Ivonne Hut, Stichting BKR, n.a.v. 1-op-1-traject. “Onze organisatie is sinds enkele maanden volledig overgegaan naar het werken met Microsoft 365. Voorafgaand aan de implementatie zijn online enkele korte trainingen aangeboden aan alle medewerkers. Steeds vaker kreeg ik het gevoel dat ik niet voldoende heb geleerd tijdens deze trainingen waardoor ik mij doodongelukkig voelde in het werken met Teams, het gebruik van SharePoint etc. Daardoor ging ik steeds weer terug naar het werken in de “oude” omgeving omdat dit voor mij vertrouwd voelde. Een paar maanden heb ik op deze manier geklungeld tot ik er echt genoeg van had. Ik heb me ingeschreven voor de 1 op 1 training van Joyce en ik kan oprecht zeggen dat dit de beste professionele beslissing in 2022 is geweest.

Deze training heeft mij veel mooie dingen gebracht die ik in de dagelijkse praktijk heel goed kan toepassen. Ook in de bekende programma’s zoals Outlook, Word en Excel heb ik zoveel nieuwe functies geleerd waardoor ik nu een stuk efficiënter kan werken. En dankzij Joyce heb ik ook kennis gemaakt met programma’s die ik nooit veel heb gebruikt maar zeker een meerwaarde zijn voor de uitvoering van mijn functie.

Na elke training ontvang je een gepersonaliseerd naslagwerk die ik regelmatig nog even bekijk om de onderdelen die je niet dagelijks gebruikt toch nog even te oefenen of toe te passen. Ook de online leeromgeving waar je via een korte video een hele duidelijke uitleg krijgt over verschillende onderdelen is een ideale manier om bij te blijven in de snel veranderende omgeving van Microsoft.

Joyce enorm bedankt voor het delen van je uitgebreide kennis van Office waardoor je het werken voor mij een stuk leuker hebt gemaakt en mijn zelfvertrouwen echt gegroeid is!”

15 februari 2022, Tako de Jong, &Morgen, n.a.v. meerdere groepstrainingen. Als organisatie werkten wij vanuit de Google Suite, maar vooral om te mailen en bestanden op te slaan. Voor presentaties, teksten en berekeningen waren we reeds gewend om te werken met de Office-producten Powerpoint, Word en Excel. We vonden het wenselijk om vanuit een platform te gaan werken en vooral ook beter samenwerken aan bestanden.

Tijdens de migratie van Google naar Office heeft onze organisatie een adoptietraining gehad van het bureau dat de migratie verzorgde. Hierbij werd vooral uitgelegd wat Office allemaal kan en hoe het op de achtergrond aan elkaar is verbonden. Ook de basis van Teams werd uitgelegd.

Nadat we enigszins waren gewend, bekroop ons het gevoel dat er meer mogelijk moest zijn en zijn we op zoek gegaan naar een trainer die de structuur nog een keer helder kon uitleggen, maar ons vooral ook praktisch op weg kon helpen. Waar zijn de verschillende knoppen voor, hoe werkt het makkelijker en ons is soms ook uitgelegd dat bepaalde zaken juist niet kunnen.

In elke organisatie heb je te maken met de verschillende niveau’s: koplopers, het peleton en de medewerkers die het lastig vinden. Joyce heeft verschillende trainingen verzorgd en wist adequaat op alle niveau’s in te spelen.

Wij vonden het erg prettig om met haar samen te werken. Ze inventariseerde vooraf waar wij behoefte aan hadden, was goed voorbereid, kon ter plekke inspelen op afwijkende vragen en het is heel fijn om na afloop een naslagwerk te ontvangen. Zeker ook handig voor nieuwe medewerkers, die niet standaard worden getraind.

Dus zoek je een trainer die de structuur van Office begrijpt, het helder, duidelijk en praktisch op maat kan uitleggen en dan wil ik zeker Joyce aanbevelen. Het heeft onze organisatie veel gebracht. Teams is sinds de training ons primaire kanaal waarin we samenwerken en communiceren, waarbij alle medewerker ‘onboard’ zijn. Hartelijk bedankt, Joyce!”

13 januari 2022, Treesje Vanderlinden, Keniaanse Toeren, België/Kenia, n.a.v. 1-op-1-traject. “In 2019 startte ik als ZZP’er met mijn eigen onderneming: een reisorganisatie met de focus op duurzame maatreizen naar Kenia.

Als dertiger kon ik uiteraard wel mijn plan trekken met Word, mail en Powerpoint, maar toch voelde ik me voor een aantal zaken veel veiliger als ik het met pen en papier kon aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan overzicht van taken behouden, prijsberekeningen uitwerken, dossierbeheer en agenda.

Ondanks covid groeide mijn reisorganisatie, Keniaanse Toeren, behoorlijk snel. Ik wilde mijn offertes graag professioneler en efficiënter opmaken, ik zocht naar een systeem om het overzicht te bewaren doorheen de taken en de dossiers en voelde ook de nood om efficiënter te werk te gaan in het algemeen.

Per toeval kwam ik bij Joyce terecht, met de vraag om me op weg te zetten met het uitwerken van een systeem in Excel om meer overzicht te behouden. Na een eerste adviesgesprek besloot ik echter om ineens het hele Office-pakket onder handen te nemen via het 1-op-1-traject. Ik kan nu zonder twijfel zeggen dat dat een van mijn beste professionele beslissingen in 2021 geweest is.

In de me reeds bekende programma’s zoals Word en Excel leerde ik zowel nieuwe functies als efficiëntere manieren van werken. Samen met Joyce bekeken we waar ik de grootste nood aan had én waar de meeste efficiëntiewinst te boeken was voor mijn onderneming. De term ‘op maat’ wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt, maar de training met Joyce is écht aangepast aan mijn noden, mijn voorkennis en mijn eigen snelheid.

Dankzij Joyce maakte ik ook kennis met programma’s die ik voordien niet gebruikte of zelfs niet kende: Outlook, To Do, Planner en Bookings. Op korte tijd schatte Joyce perfect in hoe deze programma’s een meerwaarde zouden kunnen zijn in mijn eigen onderneming. En gelijk had ze!

Daarbovenop krijg je na elke training van Joyce een gepersonaliseerd naslagwerk in de mailbox, met alle topics, sneltoetsen en functies die we die training behandelden. Ideaal om hier over enkele maanden opnieuw even door te gaan of even iets opnieuw op te gaan zoeken.

De grootste troef van Joyce, naast haar uitgebreide Office-kennis, is zonder twijfel haar praktische inzicht in efficiëntie en organisatie. Tijdens de individuele trainingen leerde ik niet enkel de Office-programma’s beter onder de knie te krijgen, maar ook om deze programma’s zo efficiënt en praktisch mogelijk in te zetten, op maat van mijn eigen bedrijf, persoonlijkheid en stijl.

Joyce is een echte topper!

7 september 2021, Rianne Smeets, Smeets & Jij, n.a.v. 1-op-1-traject. “Al jaren werk ik met Microsoft en tóch heeft Joyce ervoor gezorgd dat ik heb ingezien dat er nog veel meer mogelijk is. Dit levert mij vooral tijdwinst op doordat ik veel efficiënter kan werken. En nee, ik ben niet de meest ideale leerling. Als ik van tevoren weet dat iets niet bij me past, dan ga ik het niet eens proberen…. Joyce geeft duidelijke uitleg en vraagt door, waardoor ik een programma heb gekregen dat perfect bij mij past. Daarnaast ontvang je na iedere training duidelijke naslagwerken, zodat je dat wat je geleerd hebt ook nog na kunt lezen. En natuurlijk geeft ze in haar blogs ook nog eens waardevolle informatie, waardoor ik ook mijn klanten af en toe goede tips kan geven. De investering is het voor mij méér dan waard geweest. Dankjewel Joyce!”

29 juli 2021, Karin Hulsdouw, Stichting CROW, n.a.v. 1-op-1-traject. “Weet je alles al van Office pakket en Microsoft. Nou dat dacht je. Joyce graaft met jou in de aanwezige kennis en kan er toch nog van alles aan toevoegen. De basis gedachte is dat je sneller, makkelijker en beter je werk kan doen. Tijd overhouden voor echt belangrijke zaken. Ik heb er echt tips uit gehaald die ik dagelijks gebruik.”

9 juli 2021, Ruud Fransen, NoordWestGroep, n.a.v. meerdere groepstrainingen en webinars op maat. “Bij NoordWestGroep is iedereen die met Microsoft 365 werkt, door Joyce getraind in het gebruik hiervan. Eén van onze medewerkers had al eerder een training bij Joyce gevolgd en dat was heel goed bevallen. De verwachtingen waren dus hoog gespannen. Die heeft Joyce volledig waar gemaakt. Wij hadden een goede en prettige samenwerking in de voorbereidingen. Joyce is in staat om goed aan te sluiten bij de wensen van onze organisatie en haar manier van trainen heeft iedereen heel positief ervaren. Voor een volgende training zullen wij zeker weer aankloppen bij Haal meer uit Microsoft.”

6 mei 2021, Jolanda Lensink, De Lichtenvoorde, n.a.v. groepstrainingen. “Joyce heeft mijn collega´s en mij een duidelijke uitleg gegeven in een online training van 2x 2 uur. Ze gaf bruikbare tips. Er was ook gelegenheid om het geleerde tussen de trainingen door al in de praktijk te brengen. Daarnaast is het naslagwerk is erg handig. Dit zorgt ervoor dat je in je eigen tempo nog eens dingen kunt opzoeken en nalezen. We zouden zo weer opnieuw een training volgen!”

20 april 2021, Ellis Lammers – van Duren, HOOG, n.a.v. groepstrainingen. “Wij hebben met de dames van de 3 secretariaten binnen HOOG een op maat gemaakte training Outlook bij Joyce gevolgd. Er wordt dagelijks veel in Outlook gewerkt, waarbij de één al wat meer ervaring heeft dan de ander. Waar we allemaal behoefte aan hadden was om sneller en effectiever je mail weg te kunnen werken. Daar heeft Joyce, met veel tips en trucs wel voor gezorgd. Het was fijn om vooraf met haar te kunnen overleggen waar we tegenaan liepen. De items zijn in 2 sessies van 2 uur uitgebreid aan bod gekomen, Joyce geeft duidelijk en helder uitleg en er was veel ruimte om vragen te stellen. Het naslagwerk dat we na de training van haar hebben ontvangen is een waardevolle toevoeging. Je kunt dan in alle rust alles nog eens nalezen en toepassen in je dagelijks werk. Dank je wel voor de training Joyce”!

16 november 2020, Carolien Bouwense, Provincie Groningen, n.a.v. 1-op-1-traject. Uit nood geboren heb ik met Joyce de 1 op 1 cursus online gedaan. Ook al was de verbinding niet altijd 100%, de rust en mogelijkheid om op de cursus te concentreren vanuit een thuissituatie, is voor mij heel goed uitgepakt. Ook zonder coronatijd, zou ik een dergelijke cursus op deze manier weer doen. We hebben in een aantal sessies verschillende programma’s behandeld. Met de meeste programma’s werk ik al veel langer mee. In de begeleiding kwamen we al heel snel bij die onderdelen van de programma’s waarvan ik de mogelijkheden nog onvoldoende kende. Weinig tijd hebben we zo verspeeld aan zaken die voor mij bekend zijn, en de tijd hebben we echt kunnen gebruiken voor de verbreding en verdieping van mijn kennis van de diverse programma’s. Ook is er goed rekening gehouden met het soort werk wat ik doe. Sommige onderdelen gebruik ik niet of nauwelijks, en die hebben we dan snel overgeslagen. Zo was de cursus heel flexibel en per keer op mijn maat gegeven en de tijd is heel effectief gebruikt. Dit is niet alleen mogelijk gemaakt door Joyce als begeleidster, maak ook omdat de cursus heel persoonlijk en 1 op 1 is. De cursus heeft me niet alleen kennis over bepaalde functies gegeven, maar ook meer begrip hoe programma’s zijn opgebouwd, in elkaar zitten. Dit opent de mogelijkheid dat ik ook zonder 1 op 1 begeleiding met wat meer kennis van het programma zelfstandig beter kan bedenken waar ik in het programmamoet zijn en hoe ik het kan gebruiken. Daar waar de informatie uit de cursus direct kon worden gebruikt in mijn dagelijkse werkzaamheden, daar beklijft de informatie uit de cursus het beste. Dat gaat minder makkelijk als ik al een bepaalde toepassingsmanier heb bedacht. Het blijkt minder makkelijk te zijn om oude manieren te vervangen door nieuwe, snellere toepassingen. Bij de oude toepassingsmanieren hoef ik niet na te denken; voor de toepassingsmanieren moet ik moeite doen. Belangrijk voor mij is een prettige samenwerking met een open en eerlijke communicatie. Dat was in deze cursus, met Joyce heel goed mogelijk. Het was wel leuk geweest als we elkaar in ieder geval een keer in het echt hadden kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

31 augustus 2020, Kim Oude Geerdink, Thoon, n.a.v. twee individuele online trainingen.Joyce heeft mij goed geholpen met het opfrissen van mijn Office skills. Na 10 jaar weinig te hebben gedaan met Office was ik onzeker geworden m.b.t. het gebruik van deze programma’s. Door Joyce heb ik geleerd om niet meer onzeker te zijn. Tevens heb ik veel (voor mij) nieuwe trucjes geleerd. Joyce is een prettig persoon om mee te werken. Ze is heel goed in wat ze doet en kan perfect aanvoelen wat een cursist nodig heeft. Bedankt voor deze training.”

16 augustus 2020, Ina Vernooij, n.a.v. meerdere individuele online trainingen.Joyce heeft mij in de periode juni/juli via een 1-op-1-training veel praktische handvatten gegeven in de Outlook omgeving. Tijdens het intakegesprek hebben we goed afgestemd waar mijn behoefte lag en waar ik graag nog wat meer over wilde weten. Joyce geeft duidelijke uitleg en is zeer behulpzaam, haar tips zijn direct toepasbaar dus zeer efficiënt. Ook het naslagwerk dat zij op basis van de 1-op-1 training heeft samengesteld, is een heldere en stapsgewijze beschrijving van de zaken die wij behandeld hebben. Dankzij de ontzettend flexibele en proactieve instelling van Joyce, is de training voor mij succesvol geweest. De training smaakt beslist naar meer. Super bedankt Joyce.”

24 juli 2020, Petra Dorst, n.a.v. meerdere individuele online trainingen.Via de nieuwsbrieven die ik al een tijdje volgde van Haal meer uit Office kwam er een uitnodiging voor een open Teams training voorbij (Joyce: het gratis webinar). Tijdens deze training vond ik de manier waarop Joyce iets uitlegde zeer prettig. Ik werk al lang met Office met het idee er verandert elke week wel iets, ik heb dit allemaal niet nodig. Maar na de teams training dacht hier anders over. Met Joyce een aantal sessies ingepland en ik ben achteraf blij dat dit de aanzet is voor mij om mij meer te verdiepen in Office. Het is uiteindelijk alleen maar leuker, praktischer en voor mijn werk als secretaresse een eerste vereiste. Een aanrader! En nu iedere week iets leren via de online leeromgeving.”

10 juli 2020, Hetty Huisman-Renneboom, Rabobank Apeldoorn en omgeving, n.a.v. de challenge Opruimen van je mailbox.Dank je wel voor de challenge deze week. Ik werkte al met de takenlijst, maar heb wel handige tips van je meegekregen om nog beter inzicht en overzicht te krijgen in het werk. Heel fijn! Mijn mailbox was ook al tijden niet meer leeg, maar dat heb ik deze week mooi bijgewerkt. Lekker zo voor de vakantie.”

9 juli 2020, Monique van de Kerkhof, MOED, n.a.v. de challenge Opruimen van je mailbox.Fantastisch, mijn inbox is eindelijk zo goed als leeg en het takenoverzicht werkt super! Ik had zelfs alles al gesorteerd naar datum voor de desbetreffende opdracht binnenkwam. Ik ben geen secretaresse maar ook mij heb je tot nu toe al giga geholpen. Ik moet nu mijn submappen onder handen nemen want ook daar kan wel het een en ander weg vermoed ik (ook al heb ik er ook veel aan en is dat voor mij een goed systeem). Dank je wel!”

26 februari 2020 Provincie Flevoland, n.a.v. een secretariaatstraining (3 personen).Vorige week een op maat gemaakte training Outlook van Joyce gekregen. Wij werken als secretariaat natuurlijk elke dag intensief met Outlook, wij hadden behoefte aan wat diepgang en tips en trucs. Deze behoefte heeft Joyce goed opgepakt en daardoor was de training zeer waardevol, zeker met het door haar nagestuurde naslagwerk inclusief links. Joyce geeft duidelijke uitleg en is zeer behulpzaam. Vol enthousiasme zijn we in de dagen na de training aan de slag gegaan met het in de praktijk toepassen van de nieuw opgedane informatie. De training smaakt beslist naar meer.”

7 februari 2020, Wenke Wullink-Oonk, Contour, n.a.v. een individuele training.Joyce heeft mij nog flink wat interessante zaken/weetjes laten zien die ik nog niet kende tijdens een één op één training waarin ik graag meer verdieping wilde in Word, Excel en Outlook. Vooraf doorgegeven waar ik graag wat meer over wilde weten, allemaal aan bod gekomen en ik maar hier nu al handig gebruik van.”

30 januari 2020, Mientje den Boer, Hart Voor Regelen, n.a.v. groepstraining en individuele training.Office verandert steeds, hoe hou ik dat bij? Kan er nog meer mee, dan wat ik al gebruik? Volgens Joyce Dunnewold, kan ik er meer uit halen. Met de nieuwste tools werken, zoals Planner, To-Do en Teams, dat wil ik in 2020 onder de knie hebben. Zo kan ik mijn klanten nóg beter op weg helpen. Dus heeft Joyce in december 2019 een open inschrijving georganiseerd voor een groepstraining. En dat concept zal vast een vervolg krijgen, want nu kon ik op korte termijn een training volgen. Een van de collega-studenten ging er vanaf januari in haar nieuwe baan meteen aan de slag. In het vervolg op deze groepstraining kreeg ik op 20 januari 2020 een individuele training. Als uitgangspunt namen we de applicaties/tools die ik zelf het meest gebruik als eerste door. Met mijn eigen betsanden en eigen laptop. Zo is het heel erg toegesplitst op wat ik beheers en wat ik nog wil leren. En natuurlijk heeft Joyce een afvinklijstje, zodat we ook alle tips die zij geschikt vindt, kunnen behandelen. Wat ik niet gebruik, slaan we over. Wat ik al beheers, kan soms beter. De rest nemen we in mijn tempo door. Veel tips en trucs pas ik vanaf deze dag toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Er zijn zoveel handigheidjes die het werk sneller, makkelijker en leuker maken. Dat komt omdat de training helemaal aan mij is aangepast. Tot nu toe, roep ik elk dag wel een keer: Bedankt Joyce! Behalve het verder ontwikkelen van mijn eigen bestanden, liet Joyce mij meekijken naar de tools waar zij zelf veel gebruik van maakt. Dat maakte de trainingsdag nog waardevoller. Knap hoe Joyce je een dag lang gefocust houdt op details in je eigen werkzaamheden. Mijn vertrouwen in mijn Office vaardigheden heeft een boost gekregen. Mijn honger naar nog meer handige tips is nog lang niet gestild. Dus ik blij trouw de blogs lezen, de webinars volgen. Natuurlijk komt er wat mij betreft nog wel een keer een vervolg. Joyce is immers zelf ook ondernemer en voormalig management ondersteuner, dus weet zij wat de behoefte is van bedrijven en mensen zoals wij. Mijn wens is dat er nog veel meer Haal meer uit Office-momenten zullen komen. Hart voor regelen is er klaar voor!”

17 januari 2020, Marja Ligtenberg, NVD regioteam Gelderland, n.a.v. training NVD-bijeenkomst.Vorige week maandag (13 januari) waren wij te gast in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Maar liefst 75 deelnemers hadden zicht voor deze bijeenkomst van de regio Gelderland aangemeld. Zelfs leden uit Noord, Limburg en Noord-Brabant waren aanwezig voor jouw workshop. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Mede dankzij jouw bijdrage vol energie, tempo en afwisseling is deze bijeenomst zeer succesvol verlopen. De workshop was interessant, leerzaam en werd met humor gebracht. Daarnaast werden wij echt aan het denken gezet. Met name de verschillende onderdelen van Office 365 werd door onze leden zeer gewaardeerd. Na afloop kregen wij als regioteam verschillende complimenten over de workshop. Het was helemaal top! Namens alle leden nogmaals hartelijk dank voor de leuke en interessante workshop waardoor wij terug kunnen kijken op een geslaagde bijeenkomst.”

6 december 2019, Ingrid Seevinck, Attent Zorg en Behandeling, n.a.v. individuele training.In een 1-op-1-training heeft Joyce mij in 3 uur tijd veel praktische handvatten gegeven in de Outlook omgeving. Direct toepasbaar dus zeer efficiënt. Het naslagwerk, dat kort na de training werd toegestuurd, is een heldere stapsgewijze beschrijving van die zaken die tijdens de 1-op-1 training aan bod zijn gekomen. Ik vond het een waardevolle ochtend en heb al vervolgwensen als het gaat om andere trainingen bij Haalmeeruitoffice.”

14 oktober 2019, Carina Busch, Förch Nederland BV, n.a.v. individuele training.Een aantal weken geleden een erg prettige, op maat gemaakte, training van Joyce mogen krijgen. Ze is laagdrempelig in haar benadering en weet zaken rondom Outlook duidelijk en praktisch uit te leggen. Ook de hand-out (gemaakt adhv de besproken punten) is erg toepasbaar om zaken later nog weer na te kijken en je eigen te maken. Door haar nazorg (div. contactmomenten), houdt ze je alert en gaat je nieuwe werkwijze toch meer inslijten! Zie jij soms door de bomen het bos niet meer in je mailbox… neem dan eens contact op met Joyce!”

12 juli 2019, Kim Feenstra, ATKB, n.a.v. 2 groepstrainingen.We hebben een leerzame cursus “Haal meer uit Office” gehad. In 2 dagen veel tips en tricks gehoord. Leerzaam voor zowel personen die nog niet heel erg thuis zijn in Office als voor wat meer ervaren personen. Erg prettig contact met Joyce!!”

2 juli 2019, Angelique Timmer, RSM, n.a.v. het 1-op-1-traject.Het 1-op-1 traject van Joyce was heel leerzaam. Ik wilde graag verdieping van mijn kennis van Office en had daarbij ook enkele specifieke vragen. De individuele en pragmatische aanpak van Joyce sprak mij enorm aan. Het is best intensief om vier uur achter elkaar samen achter de computer te zitten, maar met tussendoor een korte pauze en op zijn tijd een praatje verslapt de aandacht niet. Joyce legt heel duidelijk uit en herhaalt ook regelmatig. De naslagwerken zijn ook erg handig en stuurt Joyce snel na de training. Ik kan Joyce zeer zeker aanbevelen voor een individuele of groepstraining!”

23 januari 2019, Mariette Bonvanie, n.a.v. een workshop/adviesgesprek.Op 18 oktober 2018 heb ik een korte workshop OneNote gevolgd, welke gegeven werd door Joyce Dunnewold van “Haal meer uit Office”, bij een bijeenkomst van De Nederlandse vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD). Niet veel later ben ik met OneNote gaan werken en liep ik toch tegen een aantal dingen aan. Ik heb Joyce gevraagd mij hiermee te helpen. Door het delen van mijn scherm heeft Joyce met mij meegekeken, mijn vragen beantwoord en tips en trics gegeven. Daarnaast kun je je abonneren op haar nieuwsbrief waarin zij regelmatig de werkwijze van een onderdeel van een Office programma behandelt. Joyce dank je wel. Ik vond je werkwijze erg prettig en heb er veel aan gehad. Graag tot een volgende keer.”

9 januari 2019, Marja Hengeveld, Waardetaxaties, n.a.v. een training.Op 30 november 2018 heeft Joyce een training bij Waardetaxaties verzorgd, en ik was één van de deelnemers. Het had wat voeten in de aarde om de training te plannen, want Joyce was druk, druk, druk. Voor Joyce heel fijn! Maar ons wachten werd beloond. De training had ze perfect afgestemd op onze leervragen. Word, Excel en OneNote kwamen aan bod. Met deze aanpak onderscheidt Joyce zich van leerfabrieken die zo’n optie meestal niet bieden. Omdat we heel tevreden zijn over haar bevlogen en deskundige aanpak overwegen we ook andere teamleden een training aan te bieden. Dus Joyce…, misschien tot ziens!”

17 november 2018, Mariska Roerdinkholder, Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, n.a.v. het 1-op-1-traject.Joyce, de 15 uur die je met mij 1-op-1 hebt getraind, heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een rustige, vriendelijke dame met veel kennis van Office die je goed over weet te brengen. De trainingen duurden gemiddeld 4 uur en dat was voor mijn concentratie een aardige opgave. Heel fijn dat je de tijd nam voor wat gezellige pauzemomentjes. Joyce, ik heb veel bijgeleerd, nogmaals dank!”

8 november 2018, Akky Haytema, Kinderwoud, n.a.v. het 1-op-1-traject, versneld in 1 dag.Na een fijne, duidelijke afstemming een 1-op-1 training gevolgd bij Joyce. Het was een echte maatwerktraining in 1 dag. Joyce heeft me nog interessante mogelijkheden binnen Office kunnen leren, maar ook hebben we samen gekeken naar bepaalde werkzaamheden/processen in onze organisatie en hoe ik daar in de dagelijkse praktijk efficiëntie kan behalen. Ik was ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van OneNote en Joyce heeft me overtuigd dat dit voor mij een mooi programma is om mee te werken. Ik vond het erg leerzaam en ook plezierig door de meedenkende wijze waarop Joyce de training heeft gegeven. Helemaal fijn is ook het naslagwerk dat ik na afloop heb ontvangen. Nogmaals hartelijk dank Joyce! Ik zou iedereen die op zoek is naar een maatwerktraining aanbevelen om contact met jou op te nemen.”

4 oktober 2018, Petra Kroes, ESE World B.V., n.a.v. een adviesgesprek.Ik volg al een behoorlijke tijd de nieuwsbrieven en soms de blog van Joyce. Na een korte telefonische kennismaking met Joyce, werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een persoonlijk adviesgesprek. Joyce is een warme persoonlijkheid, die duidelijk en gericht adviezen geeft. Ze speelt goed op de vragen in, vraagt door bij onduidelijkheid en denkt mee. Het adviesgesprek heeft me geprikkeld om een 1:1 sessie te plannen. Ik dacht nl dat ik al veel van MS Office wist. Niet dus!”

6 juli 2018, Esther de Kreek, Fudura, n.a.v. een training.Met ons secretariaatsteam hebben we een training op maat aangevraagd bij Joyce. Het werd een dag vol tips and tricks op Office gebied. Joyce weet bijna overal wel iets op om iets nog sneller of makkelijker te maken. Veel nieuwe inzichten gekregen. Joyce legt makkelijk uit en neemt de tijd. Wij hebben er enorm veel aan gehad en bevelen Joyce dan ook zeker aan!”

4 april 2018, iemand die graag anoniem blijft, n.a.v. de Sneltoetsen-challenge.Top, die challenge! Jarenlang geprobeerd ze te gebruiken, maar nooit (echt) gedaan omdat ik ze steeds weer moest opzoeken. Nu heb ik de belangrijkste en handigste in mijn hoofd zitten. En leuker nog, ik heb mijn collega’s inmiddels ook enthousiast gemaakt!”

7 februari 2018, Marco König, CBS De Triangel, n.a.v. een videoserie over Outlook.Bedankt voor je wijze (video)lessen! Hartstikke leuk om nog meer te ontdekken over Outlook. Ik dacht al aardig ingevoerd te zijn, maar je opende verschillende deuren die het gebruik inderdaad makkelijker maken! Laat het me vooral weten als je weer een nieuwe serie start.”

7 februari 2018, Ellen Bakker, Stichting Lezen Werkt, n.a.v. een training.Joyce heb ik leren kennen in Den Diek Lichtenvoorde tijdens een open coffee bijeenkomst. Haar vriendelijkheid en spontane belangstelling voor andere zelfstandigen viel op. We maakt een afspraak over Excel-les. In een dagdeel leerde ik beter omgaan met de computer en de persoonlijke hand-out die ze naderhand leverde is een nuttige aanvulling. Nu kan ik de administratie van mijn stichting t.g.v. NT1 en NT2 deelnemers ordenen. Joyce bedankt voor je accurate en flexibele werkwijze.”

31 januari 2018, Ineke Swart-den Boer, Inique4U, Virtueel Office Manager, n.a.v. een training.Dit kan ik iedereen aanraden! Niks geen klassikaal behandelen van Outlook maar een training specifiek afgestemd op jouw ‘problemen’ of zaken waar je meer verdieping over wilt. Je kunt van te voren aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen of waar je tegenaan loopt en Joyce komt tijdens de training op deze onderwerpen terug. Ik wist aardig wat van Outlook maar dankzij haar training werk ik nu nog sneller en efficiënter met Outlook. En als bonus kreeg ik nog een handig naslagwerk ook! Of het nu Outlook of een ander pakket van Microsoft Office is: een training bij Haal Meer Uit Office kan ik je zeker aanbevelen.”

6 december 2017, Linda van Gelderen-Immink, ImminkSupport, n.a.v. een training die zij voor haar team bij Veduma Medisch Adviseurs regelde. “Via Facebook kwam ik in contact met Joyce. Ik zocht een praktische training Excel, gericht op de praktijk. In eerste instantie iets met draaitabellen, maar dit bleek in de praktijk iets heel anders te zijn. Geen probleem voor Joyce. Even makkelijk schakelde ze naar de nieuwe situatie. De voorbereiding voor de training werd gedaan door Joyce, samen met één van de cursisten. Dè manier om ervoor te zorgen dat de cursus op maat zou zijn en het allerbelangrijkste: echt praktisch. Eén van de secretaresses omschreef haar ervaring als volgt: “Ik vond het een fijne training. De te behandelen materie werd duidelijk en op maat uitgelegd door Joyce. Hierdoor zijn de stappen beter te begrijpen en eenvoudiger toe te passen in de praktijk.” Dankzij de ontzettend flexibele instelling en de proactiviteit van Joyce, is de training een groot succes gebleken. Een ogenschijnlijk moeilijk bestand wordt nu eenvoudig door ons secretariaat bijgehouden. Wat wens je als een leidinggevende nog meer?”

29 augustus 2017, Nelly Boer, Uw Eigen Secretariaat, n.a.v. een videoserie over Outlook.Voor slimme weetjes en handige tips moet je bij Joyce zijn. Kort, krachtig en helder. Handige manier om zelf snel handiger te worden met Outlook.”

23 januari 2017, Marja Ligtenberg-de Beer Executive Assiteant BAG BAO – Kadaster, n.a.v. mijn blogartikelen. |”Ik dacht altijd best goed op de hoogte te zijn van MS Office en blijf me bij elke blog van Haal meer uit Office verbazen hoeveel ik weer bijleer! Dank je, Joyce!”

27 december 2016, Riemke Wisse, Riemke Wisse Makelaardij, n.a.v. een training. Joyce heeft me geholpen met het efficiënter werken met Office. Door haar adviezen en duidelijke uitleg. Joyce luistert goed en geeft gerichte adviezen die gelijk toepasbaar zijn binnen mijn bedrijf. Ook heb ik een naslag werk gekregen om op terug te vallen. Een paar uur investeren levert enorm veel tijdswinst op. Joyce dank je wel.”