Kennisboost collega’s

Wil jij samen met je collega’s je kennis vergroten op het gebied van Microsoft Office? Wordt het hoog tijd dat jullie je (verder) verdiepen in bijvoorbeeld Teams? Misschien kennen jullie een bepaald programma nog niet en moeten jullie er wel mee werken. Of gebruik je bijvoorbeeld Outlook dagelijks, maar merk je dat er veel meer uit te halen is.

In de Kennisboost voor collega’s gaan we aan de slag met 1 bepaald programma. We lopen het programma samen door, waarbij ik de functies deel waarvan ik (door het voorgesprek) weet dat jullie ze nodig hebben. Ook deel ik de gouden tips en vele handigheidjes waar ik bekend om sta. Belangrijk is dat jullie het grootste deel van de kennis direct toe kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

Ik deel veel informatie. Uit ervaring weet ik dat dit niet prettig is in 1 lange sessie, daarom bestaat mijn kennisboost uit 2 trainingen. Dit heeft 3 voordelen: jullie krijgen de informatie niet in 1x over je heen gestort en kunnen alvast een deel in de praktijk brengen na de 1e sessie. Die ervaringen kunnen we in de 2e sessie meenemen.

  • Geen geklooi meer maar weten hoe je de zaken voor elkaar krijgt.
  • Jullie gaan veel slimmer werken.
  • Jullie besparen veel tijd.
  • Jullie krijgen (meer) overzicht.
  • Afhankelijk van de situatie werken jullie prettiger samen.
  • Er komt een naslagwerk waarin de uitleg van alle behandelde functies staat.

 

Maatwerk

Mijn trainingen zijn maatwerk. We kijken samen waar de behoefte ligt en aan de hand daarvan maak ik een trainingsplan. Het heeft wat mij betreft namelijk helemaal geen zin om functies uit te leggen die totaal niet aan de orde zijn in jullie situatie.

 

Naslagwerk

Van de kennisboost krijgen jullie een naslagwerk op maat. De functies die we behandelden staan hier nog eens beschreven, zodat je later nog even kunt kijken hoe iets ook alweer moest. Ik deel veel kennis en hoewel je veel direct toe kunt passen gaat het er bij een deel ook om dat je weet dat het kan. Die zaken kun je rustig parkeren, juist omdat je het na kunt kijken. Je krijgt na de eerste sessie al een naslagwerk, deze vul ik daarna aan met de nieuwe informatie van de tweede training.

Online versus op locatie

De Kennisboost geef ik in basis online, in 2 trainingen van 2 uur. In bepaalde situaties is er wat meer tijd nodig, dat overleggen we samen.

Ik kan ook op locatie komen. Hiervoor is beperkt ruimte vrijgemaakt in mijn agenda. Bij een Kennisboost op locatie kom ik voor de 1e sessie op locatie (een dagdeel, dus 2,5 tot 3 uur). Dit volgen we op met een online sessie van 1 tot 1,5 uur, deze plannen we in voor circa 2 weken later.

 

Investering

De investering voor een online kennisboost is € 850,00 exclusief btw. Hiervoor heb je 2 online trainingen op maat van 2 uur voor maximaal 5 personen. Zijn er meer personen geldt er een toeslag van € 75,00 per persoon, met een maximum van 10 personen. Ook krijg je hierbij het naslagwerk, dat eveneens op maat gemaakt wordt.

Een kennisboost op locatie kost € 1000,00 exclusief btw voor maximaal 5 personen. Zijn er meer personen geldt er een toeslag van € 75,00 per persoon, met een maximum van 10 personen. De bedragen zijn exclusief reiskosten. Dit betreft dus een training op maat van een dagdeel op locatie, een online training van 1 tot 1,5 uur en een naslagwerk op maat.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om meerdere kennisboosts te combineren. Dat gebeurt heel vaak. Heb jij bepaalde wensen? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Werk je op een Mac?

Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.