Kennisboost collega’s

Wil jij samen met je collega’s je kennis vergroten op het gebied van Microsoft Office? Wordt het hoog tijd dat jullie nader kijken naar Teams? Merk je dat zaken in Outlook handiger kunnen?

Misschien kennen jullie een bepaald programma nog niet en moeten jullie er wel mee werken. Of gebruik je bijvoorbeeld Outlook dagelijks, maar merk je dat er veel meer uit te halen is. In de Kennisboost voor collega’s gaan we aan de slag met 1 bepaald programma. We lopen het programma samen door. Ik deel de functies waarvan ik door het voorgesprek weet dat jullie ze nodig hebben én ik deel veel gouden tips en kleine handigheidjes.

Deze training bestaat uit 2 x 2 uur training. In sommige gevallen is het wenselijk om meer tijd te nemen, dat kan zeker. Mijn trainingen zijn maatwerk, dus is er ontzettend veel mogelijk. In deze training staat er 1 programma centraal, waarbij Planner en To Do wel gecombineerd kunnen worden.

  • Geen geklooi meer maar weten waar hoe je de zaken voor elkaar krijgt
  • Jullie gaan veel slimmer werken.
  • Jullie besparen veel tijd.
  • Jullie krijgen (meer) overzicht.
  • Afhankelijk van de situatie werken jullie prettiger samen.
  • Er komt een naslagwerk waarin de uitleg van alle behandelde functies staat. Waar wenselijk van jullie eigen situatie.

Maatwerk

In dit type training staat er 1 programma centraal. Het komt heel vaak voor dat er training nodig is in meerdere programma’s. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Online versus op locatie

Bij groepstrainingen is het altijd leuk om op locatie te trainen. Dit komt de groepsdynamiek ten goede. Toch is inmiddels bewezen dat online trainen ontzettend goed gaat. Ik train veel liever in twee korte sessies dan in één lange, omdat dit voor de deelnemers veel beter is. Mijn trainingen zijn erg intensief en het is prettig om dit in korte trainingen te volgen. Bovendien biedt het de gelegenheid om tussendoor een en ander in praktijk te brengen.

Trainingen op locatie zijn zeker mogelijk, neem hierover gerust contact met me op.

Investering

Ik train graag op maat, waarbij zeker voor groepen een aantal variabelen zijn. Aangezien ik zelf enorm van openheid en transparantie houd, zal ik wel een indicatie geven. De prijzen hieronder gelden voor online trainingen.

Tot 5 personen

2 x 2 uur: € 525,00

2 x 2,5 uur: € 640,00

2 x 3 uur: € 755,00

Tot 10 personen

2 x 2 uur: € 565,00

2 x 2,5 uur: € 690,00

2 x 3 uur: € 815,00

Ik geloof in trainen in kleine groepen. Soms is het toch wenselijk om in grote groepen te trainen. Net als bij het trainen in meerdere pakketten is er van alles mogelijk. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.