Kennisboost collega’s

Wil jij samen met je collega’s je kennis vergroten op het gebied van Microsoft Office? Wordt het hoog tijd dat jullie je (verder) verdiepen in bijvoorbeeld Teams? Misschien kennen jullie een bepaald programma nog niet en moeten jullie er wel mee werken. Of gebruik je bijvoorbeeld Outlook dagelijks, maar merk je dat er veel meer uit te halen is.

In de Kennisboost voor collega’s gaan we aan de slag met 1 bepaald programma. We lopen het programma samen door, waarbij ik de functies deel waarvan ik (door het voorgesprek) weet dat jullie ze nodig hebben. Ook deel ik de gouden tips en vele handigheidjes waar ik bekend om sta. Belangrijk is dat jullie het grootste deel van de kennis direct toe kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

  • Geen geklooi meer maar weten hoe je de zaken voor elkaar krijgt.
  • Jullie gaan veel slimmer werken.
  • Jullie besparen veel tijd.
  • Jullie kunnen je manager/directeur/collega’s beter ondersteunen.
  • Jullie krijgen (meer) overzicht.
  • Afhankelijk van de situatie werken jullie prettiger samen.

Maatwerk

Mijn trainingen zijn maatwerk. We kijken samen waar de behoefte ligt en aan de hand daarvan maak ik een trainingsplan. Het heeft wat mij betreft namelijk helemaal geen zin om functies uit te leggen die totaal niet aan de orde zijn in jullie situatie.

Jaar lang ondersteuning

Ik vind het belangrijk dat de trainingen echt van waarde zijn. Dat uit zich in een aantal zaken. Zo train ik in minimaal 2 sessies, zodat de informatie uit de eerste training in praktijk gebracht kan worden voordat je de volgende informatie krijgt. In de volgende sessie zetten we de volgende stap, met andere functies of juist een verdieping op de functies die in de eerste training voorbij kwamen. Dit geeft ook gelegenheid om te kijken wat eventueel niet gelukt is, daar gaan we verder op in.

Naslagwerk
Je krijgt een naslagwerk op maat. De functies die we behandelden staan hier nog eens beschreven, zodat je later nog even kunt kijken hoe iets ook alweer moest. Ik deel veel kennis en hoewel je veel direct toe kunt passen gaat het er bij een deel ook om dat je weet dat het kan. Die zaken kun je rustig parkeren, juist omdat je het na kunt kijken. Je krijgt na de eerste sessie al een naslagwerk, deze vul ik daarna aan met de nieuwe informatie van de tweede training.

Online leeromgeving
Alle deelnemers aan de training krijgen een jaar lang toegang tot mijn online leeromgeving! Je vindt daar video’s over vrijwel alle uitgelegde functies en meer. Bovendien heb je toegang tot alle programma’s. Dus volg je bij mij een training Outlook, kun je ook de video’s over programma’s als Teams, OneNote en To Do bekijken! Bovendien krijg je niet alleen toegang tot de al bestaande video’s, maar ook tot alle video’s die ik in dat jaar opneem. Zo blijf je dus op de hoogte, ook als Microsoft nieuwe functies uitbrengt.

Q&A
Ontstaat er na de trainingen toch nog een vraag? Dat is geen probleem. Alle deelnemers aan de trainingen krijgen toegang tot mijn maandelijkse Q&A (10x per jaar). Zo kunnen vragen nog tot een jaar na de training gesteld worden. Deze sessies neem ik op voor als de deelnemers er niet live bij kunnen zijn, ze zijn tot de volgende Q&A terug te kijken.

Online versus op locatie

De Kennisboost geef ik in basis online, in 2 trainingen van 2 uur. In bepaalde situaties is er wat meer tijd nodig, dat overleggen we samen.

Ik kan ook op locatie komen. Hiervoor is beperkt ruimte vrijgemaakt in mijn agenda. Bij een Kennisboost op locatie kom ik voor de 1e sessie op locatie (een dagdeel, 2,5 tot 3 uur). Dit volgen we op met een online sessie van 1 tot 1,5 uur, deze plannen we in voor circa 2 weken later.

Investering

De investering voor een online kennisboost is € 1500 exclusief btw. Hiervoor heb je 2 online trainingen op maat van 2 uur voor maximaal 5 personen. Zijn er meer personen geldt er een toeslag van € 100 per persoon, met een maximum van 10 personen. Alle deelnemers krijgen hiervoor dus een jaar lang toegang tot de online leeromgeving en mijn Q&A! Ter indicatie: alleen de online leeromgeving vertegenwoordigt al een waarde van € 599 per persoon!

Een kennisboost op locatie kost € 2000 exclusief btw voor maximaal 5 personen. Zijn er meer personen geldt er een toeslag van € 200 per persoon, met een maximum van 10 personen. De bedragen zijn exclusief reiskosten. Dit betreft dus een training op maat van een dagdeel op locatie, een online training van 1 tot 1,5 uur, voor alle deelnemers een jaar lang toegang tot mijn online leeromgeving en de Q&A’s. Ook krijg je hiervoor het naslagwerk op maat. Verder geldt ook hier: alleen de online leeromgeving vertegenwoordigt al een waarde van € 599 per persoon!

Vanzelfsprekend is het mogelijk om meerdere kennisboosts te combineren. Dat gebeurt heel vaak en in verhouding is dit voordeliger omdat je al toegang hebt tot de online leeromgeving en de Q&A’s. Heb jij bepaalde wensen? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Werk je op een Mac?

Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de offerte/training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.