Het Groepstraject Haal meer uit Office van Joyce Dunnewold

=

Je wilt sneller en slimmer werken en weet dat het kan (maar hoe dan precies).

=

Je hebt gehoord over handige onderdelen van Microsoft Office en wilt daar meer over weten.

=

Je wilt het anders, laten we eerlijk zijn, dat gaat niet vanzelf.

Gebruik jij ook maar een kwart van wat er mogelijk is in Microsoft Office?

Of misschien zelf nog minder…? Dat is wat ik zie bij cursisten en nee, ik overdrijf niet!

Je kent de veelgebruikte Office-programma’s in basis prima. Toch weet je heel goed dat je veel mogelijkheden laat liggen. Je ziet regelmatig tips die je ontzettend handig lijken, maar je gunt jezelf de tijd niet om ermee aan de slag te gaan.

En die nieuwe Office-programma’s, je komt er al helemaal niet aan toe om je daarin te verdiepen.

Of je leert jezelf wél de nieuwe programma’s aan, maar mist juist een degelijke basis om écht lekker te werken.

Eigenlijk komt het erop neer dat je maar een deel van Microsoft Office gebruikt. En ja, je weet zelf ook wel dat het zonde is, dat is ook waarom je deze tekst leest.

Ik ben niet meer te stoppen.

“Ik was op zoek naar een praktische training en dan ben je bij Joyce zeer zeker aan het goede adres. We begonnen met Outlook en dit heeft mij al zoveel tijdwinst en handigheidjes gegeven dat ik telkens uitkeek naar de volgende sessies waar de andere programma’s uitvoerig aan bod kwamen. Voor Joyce heeft Microsoft geen geheimen en dat weet ze op een prettige, kundige en enthousiaste manier over te brengen. Ik ben niet meer te stoppen om al het geleerde in de praktijk toe te passen.”

Susan Nijenstein

Youz i-psy poli Twente

Verlang je hier ook zo naar?

Veel meer overzicht in je werk.

Meer grip op je werkdag en deze met een tevreden gevoel eindigen.

Terugkerende handelingen die automatisch gaan of in ieder geval supersnel.

Een frustratielevel dat enorm daalt doordat je weet wat je doet.

Flink tijd besparen.

Eindresultaat dat er beter uitziet (in de trainingen leer ik je hoe je kipsimpel en met slechts enkele muisklikken een mooier resultaat krijgt).

Er is een wereld voor me open gegaan (ondanks dat ik dacht dat ik al veel wist).

“Ik dacht dat ik al veel wist, maar er is een wereld voor me open gegaan. Wat een mogelijkheden zijn er waarvan ik het bestaan niet eens wist en wat een welkome aanvulling op mijn ervaring. Joyce heeft ons veel handvatten aangereikt hoe we slimmer en sneller met de diverse pakketten kunnen werken. Ook fijn dat je e.e.a. na kunt kijken op de online leeromgeving; hier heb ik gelijk een abonnement op genomen. Collega’s weten mij ook steeds vaker voor tips en trucs te vinden 😉 Ik ben erg te spreken over de deskundigheid en het enthousiasme van Joyce; de tijd vloog voorbij. 

Jacqueline ter Mors-Otten

Zorggroep Sint Maarten

Van secretaresse die achter de feiten aan loopt naar professional die de touwtjes in handen heeft!

Je verzint het zelf niet.

“Zo blij dat ik mijzelf het groepstraject heb gegund. Echt weer zoveel van geleerd. Door de kleine groep was er ook ruimte de inhoud af te stemmen op de vraag en wensen van de deelnemers. Omdat het meerdere trainingen waren gelijk de mogelijkheid om het toe te passen in de praktijk en er een volgende keer op terug te komen als je ergens tegenaan liep. Sommige dingen verzin je echt niet. Hele simpele tips maar zo handig, en andere opties waar je het bestaan niet van wist. Echt eye-openers en nu je het weet leveren ze zoveel tijdwinst op. Joyce bedankt! Het succes zit hem natuurlijk ook in jouw aanpak en het enthousiasme waarmee je jouw kennis aan ons overbrengt. Ik kan het iedereen aanraden.”

Birgit Aus dem Kamen

HAN University of Applies Sciences

Mijn naam is Joyce Dunnewold en ik ben er voor je

Ik ben auteur van het succesvolle boek “Help, zo wordt het nog leuk ook – hoe Microsoft Office voor je werkt”

Gespecialiseerd trainer in Microsoft Office (en volgens mijn klanten dé go to-expert op dit gebied).

Al 20+ jaar leer ik anderen hoe ze slimmer kunnen werken in Microsoft Office, al honderden secretaresses zijn door mij getraind.

Gewerkt voor o.a. NVDM, Clubp, BKR, RSM, Marga Klompe, NoordWestGroep, Vereniging Nederlandse Verkeersvliegeniers, HAN, Vivent zorgt en diverse provincies

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Slimmer werken
 • Tijd besparen
 • Productiviteit verhogen
 • Werkprocessen vereenvoudigen

Ben ik niet aan het werk dan:

Volg ik waarschijnlijk zelf een training.

Wandel ik met onze hond – een Zwitserse witte herder.

Ben ik wenskaarten aan het maken – lekker freubelen met papier.

Bak ik een taart of cupcakes.

Breng ik tijd door met vrienden/familie.

Of kijk ik lekker een serie of film.

Laat mij je helpen, net zoals ik al honderden secretaresses hielp. Ervaar meer tijd, meer overzicht, beter samenwerken, meer rust en betere kwaliteit van werk. Niet door wat hap-snap trainingen, maar door intensief samen te werken en het niveau van het secretariaat enorm te verhogen.

Zo ziet het traject eruit:

9 online trainingen van 3 uur*

Naslagwerken met uitleg van de besproken functies

Een jaar toegang tot mijn Membershop (ter waarde van € 599!)

Maximaal 15 personen

Bij VIP-versie: 3 individuele trainingen van 30 minuten

Bij VIP-versie: 3 dagen sparren via Teams-chat

In de trainingen behandelen we de belangrijkste onderdelen van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams, Planner, To Do, Forms). Programma’s als Outlook en Teams – waarbij de meeste winst te behalen is – behandelen we uitgebreider. De rest van de programma’s verdeel ik naar de behoefte van de deelnemers. Er is heel veel gelegenheid tot het stellen van vragen en sparren onderling. Profiteer zo ook van het samenkomen met vakgenoten.

Alle trainingen worden opgenomen en in een besloten deel van het Membership geplaatst, waar alleen jij en de andere deelnemers van jouw groep bij kunnen. Kun je niet live bij een training zijn, kun je deze later bekijken. Ook ideaal om bepaalde stukken nog even terug te kijken als je daar behoefte aan hebt.

Mijn Membership bevat bijna 700 video’s over Microsoft Office, daar krijg jij dus ook toegang toe. Zo kun je alvast bekijken hoe een functie werkt als je die nu nodig hebt, ook als we daar in het groepstraject nog niet zijn.

Bovendien kun je heel eenvoudig nog eens een video terugkijken mocht iets ondanks mijn gegeven uitleg toch even niet lukken. Vaak zit het ‘m dan in een klein detail en door de korte video te bekijken kun je direct weer verder.

Doordat je een jaar toegang hebt tot het Membership, blijf je ook na het traject op de hoogte van de ontwikkelingen in Microsoft. Verder heb je gedurende dat jaar toegang tot de Q&A-sessies, zo kun je ook na het traject je vragen nog stellen.

* Dit is een combinatie van training, sparren onderling (onder mijn begeleiding) en integratietijd. Zo haal je nog meer uit de training.

Niet twijfelen, maar doen!

Vooraf twijfelde ik over deze training, maar achteraf is het alles waard! Ik wilde graag nieuwe kennis op doen, maar ook weer even kennis opfrissen. Beiden is zeker gelukt. Ik kan heel veel gaan toepassen in mijn werk, waardoor het efficiënter/sneller zal gaan. Veel kan ik ook toepassen in de samenwerking met de directeur. Joyce geeft de training op een fijne manier, rustig, kan goed uitleggen en er is altijd tijd voor vragen/opmerkingen. Ik zou deze training zeker aanraden!

Sandra Stork

Investering

De investering voor dit traject bedraagt € 1495. Het is mogelijk om dit traject te betalen in 5 termijnen, het wordt dan 5x € 315. Beide bedragen zijn exclusief btw.

Ga je liever voor de VIP-variant, zodat je individueel met mij kunt sparren? Zodat we samen bepaalde zaken voor je kunnen instellen en aanmaken? En je nog sneller alles toe kunt passen? De investering daarvoor bedraagt € 2495. Ook dit kun je betalen in 5 termijnen, namelijk 5x € 515. 

Twijfel niet langer, maar boek die training!

“Joyce is een enthousiaste en geduldige ‘MS365’ docent die me met alle liefde en plezier door Microsoft Office heen heeft geholpen. Ze weet alles op een begrijpelijke manier uit te leggen. Dit heeft me zoveel meer inzicht gegeven van wat er allemaal méér mogelijk is dan ik wist. Er was tijdens de trainingen genoeg ruimte voor vragen en Joyce geeft handige tips om efficiënter te kunnen werken. Dat helpt enorm bij het beter beheren van mijn werkprocessen! Bovendien houdt Joyce goed rekening met het niveau in de groep waardoor iedereen er iets van leert. Kortom, ik zou anderen zeker aanbevelen om een training bij deze vakkundige expert te volgen, die ook nog eens super fijne persoonlijkheid is.”

Annet Willemse

Kansfonds

Volgende traject start in augustus

Het eerstvolgende groepstraject start woensdag 28 augustus 2024. Hieronder zie je een overzicht van alle trainingen.

De gezamenlijke trainingen zijn van 09.00-12.00 uur.

 • Woensdag 28 augustus 2024
 • Woensdag 11 september 2024
 • Woensdag 25 september 2024
 • Woensdag 2 oktober 2024
 • Woensdag 16 oktober 2024
 • Woensdag 6 november 2024
 • Woensdag 20 november 2024
 • Woensdag 4 december 2024
 • Woensdag 11 december 2024
 • Individuele trainingen (VIP) in overleg

Veel gestelde vragen

Ik kan niet online betalen. Is het ook mogelijk om aan de hand van een factuur te betalen?

Ja, dat kan zeker. Bij het betalingsproces kun je kiezen voor betalen op factuur.

Heb ik echt wel zo’n heel traject nodig?

Ja, als je écht het verschil wilt maken, heb je dit traject nodig. Symptoombestrijding met een snelle fix is namelijk geen structurele oplossing. We gaan nu voor serieuze groei.

 

Ik kan een sessie niet, kan ik dan helemaal niet deelnemen?

Geen enkel probleem. Ik neem de trainingen op, je kunt deze dus gewoon terugkijken. Bovendien ontvang je naslagwerken van de trainingen en heb je met het Membership ook toegang tot de uitleg van de diverse functies.

Ik vind het niet prettig om in een groep te leren. Kan ik dit ook individueel volgen?

Ik geef geen individuele trainingen meer. Doordat de groep klein is, behoud je juist wel het individuele karakter. Ik merk overigens ook keer op keer dat juist het met elkaar sparren en de vragen die anderen stellen bijzonder leerzaam zijn.)

 

Wat kan ik verwachten bij de 3 dagen sparren?

Verdeeld over het traject krijg je 3x een spardag. Daarin kun je mij via de Teams-chat je vragen (maximaal 3 per dag) stellen. Ik zal die dan beantwoorden met een tekst- of spraakberichtje. 

Werk je niet met Teams? Dan kan dit eventueel via Outlook.

Ik werk op een Mac, kan dat ook?

Werk jij op een Mac? Weet dan dat Office voor de Mac soms totaal anders is dan Office voor Windows. Met name bij Outlook zit hier veel verschil in. Geef bij het aanvragen van de training al aan dat je Mac gebruikt, zodat we dit vooraf kunnen overleggen.

 

Ik kijk enorm uit naar het volgende groepstraject. Zie ik je dan?