Sneltoetsen-challenge ingeschreven

Bedankt voor je inschrijving! Wat goed dat je meedoet aan de Sneltoetsen-challenge. Ik ben er van overtuigd dat je efficiënter kan gaan werken met de tips die ik met je ga delen. En dat levert een hoop tijd op.

In iedere e-mail staat een sneltoets, met natuurlijk wat uitleg hierover. Probeer deze sneltoets nog dezelfde dag en ook de dagen daarop uit. Sneltoetsen leer je namelijk alleen door ze daadwerkelijk te gebruiken. We beginnen met de basis, daarna leg ik wat lastigere dingen uit.

Het onderdeel waarin je de meeste tijd kunt besparen is zonder twijfel Outlook. Het verwerken van e-mail is een tijdrovende bezigheid, terwijl een aantal slimme functies deze tijd soms wel kan halveren!

Als volger van de Sneltoetsen-challenge kan ik je mijn boek aanbieden voor € 20,64 exclusief btw.

Naar het boek

 

 

De challenge start over een uurtje, daarna krijg je iedere week een e-mail van me.
Veel succes en plezier. Heb je vragen? Laat het me vooral weten via info@haalmeeruitmicrosoft.nl.

Groet,
Joyce Dunnewold