Hoe vaak stuur jij dezelfde mailtjes? Bijvoorbeeld om een bos bloemen te bestellen, notulen te versturen (ja, dat gebeurt ook nog per e-mail), een collega welkom te heten, antwoord te geven op een veel gestelde vraag of …. nou ja, vul maar in. Ik denk dat de kans groot is dat je vaak hetzelfde typt. Wat nou als ik je vertel dat je dergelijke mailtjes binnen 1 seconde klaar kunt zetten? Hoeveel tijd ga je daarmee besparen?

De functies heb ik al jaren geleden op mijn website gedeeld, toch breng ik dit graag nog even onder de aandacht. Bovendien geef ik je vandaag ook graag iets extra’s. In plaats van dat ik alleen de tekst met je deel, deel ik ook de video’s met je zoals deze in mijn betaalde online leeromgeving te zien zijn. Daar zijn ze onderdeel van meer video’s, waarbij ik in andere video’s meer informatie over deze functies deel. Vandaag deel ik 3 video’s uit die serie met je.

Snelle stappen

Met Snelle stappen kun je een hele e-mail binnen 1 seconde klaarzetten, dus inclusief het onderwerp en eventueel ook al met de ontvanger(s).

Uitleg in blogartikel

Uitleg in video (voorbeeld 1)

Uitleg in video (voorbeeld 2)

Snelonderdeel

Soms wil je niet een hele e-mail klaarzetten, maar gaat het om tekst die je in een e-mail zet. Ook dat kun je binnen 1 seconde klaarzetten.

Uitleg in blogartikel

Uitleg in video

Laat Outlook voor je werken

Zorg dat jij de controle weer krijgt over je mailbox! Je krijgt soms zoveel e-mail dat het bijna niet meer bij te houden is. Daarmee kun je je soms een slaaf voelen van je e-mail. Of word je er steeds door afgeleid. Weet je dat er veel meer kan dan je nu doet?

De reden dat ik de uitleg ook in video met je deel, is dat het een voorproefje is van mijn videotraining “Laat Outlook voor je werken” (voorheen: videotraining Outlook). Deze start weer op 5 juni.

Na het volgen hiervan:

  • Weet je zoveel van Outlook dat je iedere dag een uur wint die je aan andere zaken kunt besteden.
  • Heb je een lege mailbox.
  • Weet je precies welke taken nog op je wachten.
  • Zet je de voor jou belangrijke e-mails en teksten in 1 seconde klaar.
  • Vind je supersnel wat je zoekt in Outlook.
  • Heb jij instellingen en mogelijkheden ontdekt waar je dagelijks dankbaar voor bent.
  • Voel jij je zelf gedragen, waar je normaal voor iedereen om je heen zorgt.
  • Onderscheid je je van andere secretaresses.
  • Zien je collega’s je groei, wat je sterker laat staan bij salarisonderhandelingen.

In 9 modules leer je precies wat jij weten wilt (en eigenlijk moet) over Microsoft Outlook. Je bekijkt de video’s op het moment dat het jou uitkomt, of dat nou tijdens werktijd is, in de rein naar het werk of toch liever ‘s avonds of in het weekend. Om je niet te overweldigen komt er iedere week 1 module vrij, 9 weken lang.

Je kunt nu meedoen voor € 149,00 INCLUSIEF btw. Het is waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dat je hieraan deel kunt nemen.

Dit is echt iets voor mij!