Hoe vaak stuur jij dezelfde mailtjes? Bijvoorbeeld om een bos bloemen te bestellen, notulen te versturen (ja, dat gebeurt ook nog per e-mail), een collega welkom te heten, antwoord te geven op een veel gestelde vraag of …. nou ja, vul maar in. Ik denk dat de kans groot is dat je vaak hetzelfde typt. Wat nou als ik je vertel dat je dergelijke mailtjes binnen 1 seconde klaar kunt zetten? Hoeveel tijd ga je daarmee besparen?

De functies heb ik al jaren geleden op mijn website gedeeld, toch breng ik dit graag nog even onder de aandacht. Bovendien geef ik je vandaag ook graag iets extra’s. In plaats van dat ik alleen de tekst met je deel, deel ik ook de video’s met je zoals deze in mijn betaalde online leeromgeving te zien zijn. Daar zijn ze onderdeel van meer video’s, waarbij ik in andere video’s meer informatie over deze functies deel. Vandaag deel ik 3 video’s uit die serie met je.

Snelle stappen

Met Snelle stappen kun je een hele e-mail binnen 1 seconde klaarzetten, dus inclusief het onderwerp en eventueel ook al met de ontvanger(s).

Uitleg in blogartikel

Uitleg in video (voorbeeld 1)

Uitleg in video (voorbeeld 2)

Snelonderdeel

Soms wil je niet een hele e-mail klaarzetten, maar gaat het om tekst die je in een e-mail zet. Ook dat kun je binnen 1 seconde klaarzetten.

Uitleg in blogartikel

Uitleg in video

|