Wees niet bang, dit wordt niet opeens een persoonlijke blog. Deze blog blijft bedoeld voor het geven van tips om – zoals de naam al zegt – meer uit Office te halen. Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat er al enkele maanden geen blogs geschreven zijn. Dit heeft een reden.

In juli ben ik van mijn fiets gevallen. Eigenlijk door een hele domme actie, ik deed een wedstrijdje met mijn gezin en ging veel te hard een bocht in. Zo zie je maar, ook door domme acties kunnen er ernstige dingen gebeuren: ik viel hard op de grond en had een zware hersenschudding. Begin augustus schreef ik dat er snel weer blogs zouden komen. Helaas neemt het herstel meer tijd in beslag dan vooraf gedacht. Gelukkig is de verwachting is dat ik volledig zal herstellen.

Ik bruis van de ideeën voor Haal meer uit Office. Helaas bruis ik nog niet van de energie. Daarom zal ik pas in het nieuwe jaar nieuwe blogs schrijven. Blijf me vooral volgen, want er staan veel leuke blogs in de planning. Je zult versteld staan dat bepaalde dingen zo moeilijk kunnen lijken en toch zo simpel zijn!

Op social media blijf ik tips geven. Deze tips zijn kort van tekst, maar groot in effect!

Volg je mij al?
www.facebook.com/haalmeeruitoffice
www.twitter.com/tips_office

Vragen mag je natuurlijk blijven insturen!

I'll be back