Een blog… Tja, bloggen bestaat al jaren en er je kunt je dan ook afvragen of alles niet al gezegd is. Ja en nee. Natuurlijk is er veel over verschillende onderwerpen te vinden. Maar toch heb ik veel informatie met je te delen.

Welke informatie ik te delen heb? Dat is met name informatie over Office. Het valt mij op dat veel mensen niet echt handig zijn met de computer. Dat is helemaal niet erg, maar wel zonde! Veel handelingen zijn namelijk kinderlijk eenvoudig en hier ga ik je dus mee helpen!

Zelf heb ik een passie voor het secretariële vak. Ik ben secretaresse en heb de afgelopen jaren veel opleidingen gevolgd om mij verder te ontwikkelen. Deze passie, gecombineerd met mijn affiniteit met de computer (om er nog maar eens een cliché tegenaan te gooien), bepaalt grotendeels de inhoud van deze blog. Veel van de onderwerpen zullen namelijk gaan over Office en het gebruik hiervan.

De onderwerpen zijn geschikt voor mensen die af en toe iets met de computer doen, tot secretaresses die geacht worden om Office van binnen en buiten te kennen, maar dat eigenlijk niet doen. Want ik schrik regelmatig van het kennisniveau van collega’s.

Het bloggen zal zich gaandeweg ontwikkelen. Heb je tips, geef dit dan gerust door.

Zie je een fout? Laat mij dit alsjeblieft weten :-).

Groet,
Joyce

Mis geen tips!