“Ik heb veel meer zelfvertrouwen.”
“Ik durf veel meer te proberen. Ik kan altijd weer terug als het niet goed is.”
“Ik ben zelfverzekerder.”
“Ze hoeven mij nu niets meer wijs te maken.”
“Ik heb minder twijfel, daardoor beslis ik sneller en dat scheelt veel tijd.”
“Ik had toch altijd het gevoel dat er meer mogelijk was. Nu weet ik dat het zo is, maar heb ik ook enorme stappen gezet.”
“Ik ben gesterkt in mijn gevoel, veel meer in control.”
“Heel eerlijk, ik was best wel onzeker over mijn werk, nu heb ik veel meer zelfvertrouwen.”
“Ik wist dat mijn kennis niet voldoende was. Nu wel, heerlijk.”

Ik belde 4 secretaresses die mijn groepstraject volgden. Wat was nou eigenlijk hun winst na het traject? Natuurlijk weet ik dat mijn klanten veel efficiency behalen, maar welke woorden geven mijn klanten daar eigenlijk aan? Dus ik vroeg ze: als je jouw collega of vriendin zou moeten vertellen wat het traject je opgeleverd heeft, wat zou je dan zeggen?

Alle 4 de secretaresses had en heb ik hoog zitten, ze werken op hoog niveau. En met alle opmerkingen die ze maakten, stak dit er met kop en schouders bovenuit: hoeveel zelfverzekerder ze in hun functie zijn geworden. Ik schrok best een beetje van het feit dat er zoveel onzekerheid zit in het gebruik van Microsoft Office.

Want wat doet dit met je functie? Met je dagelijkse werk? Hoeveel kost je dit op dagelijkse basis? Wat doe je nu niet terwijl je het wel zou willen? Hoe laat deze onzekerheid over Office je op dagelijkse basis voelen?

Het is écht niet nodig! Laat mij je toch helpen. In trainingen met je collega’s of in het groepstraject nemen we de programma’s door waar jij veel in werkt. Wat gaat er al goed en waar is winst te behalen? Ik kijk altijd naar tijdwinst, gemak, beter samenwerken. Maar nu nog extra naar dat wat je onzeker maakt.

Want als jij je zekerder voelt, werkt dat door in álles! Met de vinkjes zoals we die ook op de verkooppagina’s gebruiken.

  Je werkplezier

  Het gemak waarmee je met anderen samenwerkt

  Hoe snel je dingen uitprobeert en daar weer tijd mee wint

  Hoe je je collega’s helpt

  Dat je nieuwe tools gebruikt

  Dat je anders samenwerkt met je manager/directeur.

  En het gaat ook verder.

  Want wat doet het privé als je zakelijk veel meer vier-momentjes hebt? Dat je veel tevredener naar huis gaat en dus anders de kinderen ophaalt? ‘s Avonds niet gesloopt op de bank hangt, maar energie hebt om nog iets leuks te doen met je partner?

  Hoe het doorwerkt op je privéleven heb ik lang onderschat, maar inmiddels weet ik uit ervaring dat het zéker zo werkt.

  Welke stappen zet jij?

  Kijk eens naar mijn groepstraject of mijn andere aanbod.

  Microsoft Office is er om je te helpen. Niet om het moeilijker te maken!