Oké oké, let op. Vandaag staat er geen Office-functie centraal, maar draait het om jou en mij. Na de roerige maanden merk ik dat ik weer helemaal op dreef raak. Zowel in zakelijk opzicht, dat ik weer lekker aan de slag ben, trainingen geef, video’s opneem, artikelen schrijf, nieuwe producten ontwikkel enzovoort. Maar ook op dreef in de zin van ‘tijd voor een schop onder je kont’.

Ik vind dat je altijd moet blijven leren. Dat doe ik zelf ook, zo ben ik vorig jaar in een jaartraject gestapt bij Suzanne Beukema. Zij is high-level mentor in feminine leadership. Dit traject is groot. Zo groot dat ik onwijs dankbaar ben dat ik vorig jaar in een moedige bui was, want hier had ik zeker niet altijd in durven stappen. Dit traject betekent zo ontzettend veel, het doet zo veel met me, het is ongelooflijk. Dankzij haar zie ik mezelf groter dan ooit, durf ik meer uit te stralen, word ik beter in het ondernemerschap en groei ik onwijs als persoon.

Ook doet het me inzien hoe belangrijk de juiste begeleiding is. Het traject was niet goedkoop. Maar het niet volgen, dat was pas ‘duur’ geweest. Wat ze me nu al geleerd heeft, daarvan had ik een deel zeker ook gratis online kunnen opzoeken (want wat vind je nu niet online). Maar dan had ik al snel door de bomen het bos niet meer gezien. Bovendien geeft Suzanne antwoord op de vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. En ik had haar krachtige begeleiding en aanmoediging gemist. Juist het totaalpakket maakt dat ik in nog geen 6 maanden een paar jaar aan groei heb doorgemaakt.

En dat is wat ik voor jou kan betekenen binnen Microsoft Office. Want ja, je werkt er hele dagen in en kent de pakketten wel. Maar wil jij:

 • Jezelf onderscheiden van alle andere secretaresses?
 • Gezien worden als dé topsecretaresse zodat je sterker staat bij de volgende salarisonderhandelingen?
 • Geen tijd meer kwijt zijn aan het oerwoud van mogelijkheden in Office?
 • Alles uit Microsoft halen wat voor jou belangrijk is (weet je dat secretaresses gemiddeld slechts zo’n 15% van de functies in Office gebruiken en daardoor het merendeel laat liggen)?
 • Je ‘in control’ voelen tijdens je werk?
 • Supersnel vinden wat je zoekt?
 • Trainingen volgen met gelijkgestemden én ook nog eens individuele begeleiding krijgen?
 • Nu eindelijk eens iemand die er voor jou is waar je normaal zelf alles uit moet zoeken?

Dat kan! Maar zorg dan wel voor de begeleiding door een expert. Iemand die zelf kennis van zaken heeft, ervaring in het vak, weet waar je tegenaan loopt, anderen daarin getraind heeft.

Ik bied verschillende manieren van leren aan. Ben jij bereid om eerst tijd te investeren om dit straks in veelvoud terug te verdienen? Wil je geen quick-fix maar echt leren welke opties in Microsoft Office voor jou belangrijk zijn en hoe je ze in kunt zetten? Kies dan voor een traject.

We hebben hierin de tijd om met een kleine groep mensen (maximaal 6) te kijken naar de verschillende onderdelen binnen Microsoft Office.

Dit kun je in het traject verwachten:

 • 8 gezamenlijke online trainingen van 2,5 uur.
 • Voldoende lessen om de programma’s uit te diepen.
 • Leren van elkaars vragen, werkwijzes en inzichten.
 • Aan het einde van het traject een individuele training van 2 uur. Hierin kijken we wat dan voor jou nog van belang is, welke functie of welk onderdeel van Office nog extra aandacht mag krijgen.
 • Na iedere training ontvang je een naslagwerk waarin de besproken functies nog eens uitgelegd worden.
 • Alle gezamenlijke trainingen worden opgenomen en deze kun je gedurende het traject terugkijken. Ook ideaal als je er niet alle trainingen (volledig) bij kunt zijn.
 • Mijn succesvolle boek “Help, zo wordt het nog leuk ook – Hoe Microsoft Office voor je werkt”.
 • Gedurende het traject toegang tot mijn populaire online leeromgeving, met korte en krachtige video’s over Microsoft Office.

3 Quotes over het groepsjtraject Haal meer uit Office

Ik weet dat je zaken wilt veranderen. Mijn volgende groepstraject start op 11 mei, daar zijn nog slechts 4 plekken voor. Stuur mij een mailtje om jouw mogelijke deelname te bespreken.

Dit is echt iets voor mij!