Vandaag wil ik graag de online leeromgeving in the picture zetten. Want man man man, wat is dat toch een mooi ‘ding’. En tja, misschien mag ik het wel niet zeggen over een eigen product, maar ik doe het lekker toch. Ik merk namelijk steeds opnieuw hoeveel mensen er blij mee zijn.

Online leren: keuze uit bijna 350 video’s

Wist je dat in de online leeromgeving al bijna 350 korte en krachtige video’s over Microsoft Office staan? Genoeg keuze dus om je kennis te vergroten! Je ziet mijn scherm en ik geef uitleg over wat ik doe en soms ook waarom. De video’s zijn overzichtelijk verdeeld over verschillende programma’s en modules. In het programma Teams vind je bijvoorbeeld modules over de Chat, Teams/kanalen en Vergaderingen en in het programma Outlook over de Agenda, Taken en Snel een lege mailbox. Natuurlijk houd ik in de video’s rekening met de secretariële ondersteuners.

De Online leeromgeving

Er zijn drie manieren waarop je de online leeromgeving kunt gebruiken en dit valt natuurlijk ook zeker te combineren.

 1. Jouw eigen zoekmachine met Office video’s
  Snel iets opzoeken op het moment dat je iets wilt doen en niet weet hoe het werkt. Ga naar de logische module of zoek op het trefwoord om snel bij de juiste video uit te komen.
 2. Jouw persoonlijke opleidingsinstituut
  Je kennis per module vergroten. Je kiest welk onderwerp je op dat moment aanspreekt en bekijkt de video’s in die module. 
  Tip: Je kunt de door jouw bekeken video’s afvinken, waardoor je precies weet welke video’s/modules je al gezien hebt.
 3. Direct de nieuwste mogelijkheden in praktijk brengen
  Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik neem namelijk héél regelmatig nieuwe video’s op. Eens in de twee weken (gemiddeld) krijg je een e-mail waarin ik je laat weten welke nieuwe video’s toegevoegd zijn, inclusief een korte beschrijving. Zo kies je zelf welke video’s voor jou interessant zijn om te bekijken. 
  De ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat het een uitdaging is om op de hoogte te blijven, dat begrijp ik. Vandaar ook de korte en krachtige video’s (heel vaak nog geen 4 minuten, langer waar nodig maar maximaal 15 minuten) zodat je efficiënt en effectief nieuwe kennis kunt vergaren.

De Online leeromgeving

Toegang kopen

Bij de online leeromgeving praat ik vaak over een lidmaatschap: je regelt direct toegang voor een heel jaar! Na dat jaar bepaal je zelf of je wilt verlengen of niet (het verlengen gebeurt niet automatisch, dus je zit écht nergens aan vast). Je kunt voor € 375,00 inclusief btw, dat is € 309,92 exclusief btw, jouw toegang regelen tot de 350 video’s (en natuurlijk de nieuwe video’s die gedurende dat jaar toegevoegd worden). 

Perfecte timing

Het is natuurlijk een perfecte tijd om lid te worden: in veel functies wordt het wat rustiger, bovendien is er tijd om in de vakantieperiode aan je ontwikkeling te werken. Daarvoor hoef je echt je vakantie niet op te offeren:  bedenk eens hoe hard het met je kennis gaat als je 1 of 2 uur per week hieraan besteedt en wat dat voor je dagelijkse werkzaamheden betekent!

Variaties

 • Proefabonnement
  Voor € 25,00 (inclusief btw) heb je 3 maanden toegang tot 25 video’s. Aan de hand daarvan bepaal je of het wat voor je is of niet.
 • Online leeromgeving Plus
  Voor € 550,00 (inclusief btw) voeg je 2x 1,5 uur training aan je lidmaatschap toe. Je krijgt dan na 6 maanden 1,5 uur individuele training en na 11 maanden nog eens. Je gebruikt de online leeromgeving voor je kennis van de verschillende functies en de individuele training voor specifieke situaties in jouw functie. 

 

Naar de online leeromgeving