Ik werd geïnterviewd door de Opray Winfrey van de Lage landen, namelijk Zahra Valke voor Zahra’s Business Talk. En ja, dat is echt haar bijnaam, ik heb het niet bedacht .

In dit interview hebben we het over hoe Haal meer uit Microsoft eigenlijk is ontstaan, mijn passie voor het secretaressevak en dat ik bijna met mijn bedrijf moest stoppen. Gelukkig kwam het niet zover! Mijn gemaakte keuzes waren niet altijd makkelijk, maar brachten me wel op het punt waar ik nu sta.

Zahra vroeg me wat de secretaresse kan doen slimmer te gaan werken en op welke manier je het snelste tijd kunt besparen. Verder hebben we het over de toekomst van de secretaresse, waarbij ik het hartgrondig oneens ben met wat er vaak geroepen wordt rondom de vraag “Verdwijnt de secretaresse?”.

Natuurlijk komt ook ter sprake wat je kunt doen om bij te blijven bij alle ontwikkelingen in Microsoft Office. Ook vertel ik waarom de vraag “Ken je Microsoft Office?” wat mij betreft tot de geschiedenis gaat behoren en waarom je de oplossing van een probleem NIET wilt Googelen.

Al met al is het een leuk interview geworden, wat je echt na laat denken over de manier waarop je nu werkt en je ‘en passant’ ook meer over mij te weten komt.