Je verwacht het vast niet, maar als ik kijk naar alle trainingen die ik geef, geeft de Outlook training meestal het grootste effect. En dat terwijl cursisten Outlook soms het liefst overslaan omdat ze denken dat ze alles wel kennen.

Deelnemers zijn steeds opnieuw verbaasd van alles wat er mogelijk is en waar ze het bestaan niet van kennen. Ik durf daarom te beweren dat de kans groot is dat dit voor jou ook geldt. Ja, ook als je al 20+ jaar ervaring hebt en ook als je het grootste deel van de dag in Outlook werkt.

Ik hoorde laatst een cursist tegen een collega zeggen:

“Ik volg Joyce al heel lang en nu zit ik in de training en denk ik: er kan nog zoveel meer”. Waarop haar collega zegt: “Oh? Maar ik ken jou als supergestructureerd.”

Dat is toch mooi?

Wil jij ook:

  • Meer overzicht
  • Meer rust
  • Minder tot geen dubbele handelingen uitvoeren
  • Vaste teksten supereenvoudig toevoegen
  • Terugkerende acties supersnel uitvoeren
  • Minder/beter/sneller zoeken
  • Makkelijker agendabeheer
  • Meer structuur
  • En nog veel meer?

Doe dan mee met de online trainingen op woensdagmorgen 6 en 20 april. Twee trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen. Twee keer 2,5 uur, waarvan je de tijd echt nodig hebt (vertrouw me daar maar op) en die je heel makkelijk weer terugverdiend.

Zie ik je dan?

Ja, ik wil deze training volgen!