Korte training

Ben jij klaar met het gepruts in Office? Weet je dat je sneller en slimmer kunt werken maar schuif je het steeds voor je uit? Ik help je graag met individuele training op maat. Natuurlijk kijk ik naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. In tegenstelling tot groepstrainingen hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief.

Mijn kracht is om je op een duidelijke en geduldige manier uitleg te geven. Ik zie snel waar jij behoefte aan hebt. Dat is niet altijd alleen wat je vraagt, vaak zijn er functies waarvan ik weet dat je ze hard nodig hebt.

Individuele training

Hoe zou het zijn als die kleine irritaties opgelost zijn? Dat je niet alleen dénkt dat je kennis goed in orde is, maar het ook écht zo blijkt te zijn? Dat je (nog) sneller werkt, met een beter resultaat en zonder problemen?

Wil je graag een training, maar heb je geen heel traject nodig of heb je daar het budget niet voor? Dan is online training geschikt voor jou.

Je krijgt 4 uur training, verdeeld over een periode van maximaal 4 maanden (en sneller mag dus zeker). De trainingen plannen we in overleg. Tijdens de trainingen deel jij je scherm met mij, waardoor ik zie hoe je werkt en waar je tegenaan loopt. Met deze online trainingen heb ik veel ervaring, je hoeft hier echt niet tegenop te zien.

Maar let wel op! Ik doe niet langer aan symptoombestrijding: “ik heb nu dit probleem en ik wil alleen dat weten”. Dan ben je nu even blij maar het is te weinig voor echte groei. Dat is voor beide partijen zonde. De online training is daarom alleen nog mogelijk per programma. Hierbij geldt dat Planner en To-Do wel met een ander programma gecombineerd kan worden, die apps leer ik je heel snel, daar is geen 4 uur voor nodig.

In overleg is het mogelijk om deze training op locatie (face2face i.p.v. online) te volgen.

Dit is echt iets voor mij!

Investering

In korte tijd kunnen we veel bereiken. De online trainingen van in totaal 4 uur vraagt een investering van € 380,00 exclusief btw. De trainingen plannen we in overleg.

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!

Dit kan ik iedereen aanraden!
Niks geen klassikaal behandelen van Outlook maar een training specifiek afgestemd op jouw ‘problemen’ of zaken waar je meer verdieping over wilt. Je kunt van te voren aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen of waar je tegenaan loopt en Joyce komt tijdens de training op deze onderwerpen terug.

Ik wist aardig wat van Outlook maar dankzij haar training werk ik nu nog sneller en efficiënter met Outlook. En als bonus kreeg ik nog een handig naslagwerk ook!
Of het nu Outlook of een ander pakket van Microsoft Office is: een training bij Haal Meer Uit Office kan ik je zeker aanbevelen.

Joyce heeft me geholpen met het efficiënter werken met Office. Door haar adviezen en duidelijke uitleg. Joyce luistert goed en geeft gerichte adviezen die gelijk toepasbaar zijn binnen mijn bedrijf. Ook heb ik een naslag werk gekregen om op terug te vallen.

Een paar uur investeren levert enorm veel tijdswinst op. Joyce dank je wel.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik genoeg heb aan 4 uur?
In 4 uur kunnen we samen ontzettend veel bereiken, al is het resultaat natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde. De een pakt zaken direct op en de ander wil de uitgelegde functie zelf nog even proberen. Bovendien zijn de basiskennis en de leerdoelen voor iedereen verschillend. Mijn ervaring leert dat in heel veel situaties 4 uur perfect is. Heb je toch behoefte aan meer training? Natuurlijk is het mogelijk om extra uren af te spreken (à 95,00 per uur, exclusief btw).

Hoe wordt die 4 uur ingedeeld?
Dit doen we in overleg. De een vindt het prettig om wekelijks een uurtje te plannen, de ander wil juist in 2 weken klaar zijn of er een week tussen hebben. Dit stemmen we samen af.

Waarom moeten de trainingen in 4 maanden voltooid zijn?
Ik werk graag met gemotiveerde mensen. Wanneer je écht wilt leren, wil jij de trainingen ook in 4 maanden af hebben. Wanneer mensen meer tijd tussen de trainingen willen hebben, is dat vaak omdat er geen tijd is geweest om te oefenen. Ik maak de trainingen zo dat je de geleerde functies juist tijdens je dagelijkse werk toe kunt passen. En ja, soms vergt het iets extra tijd. Maar hé, wil je slimmer werken of niet?

Ik wil graag meerdere programma’s leren in die 4 uur.

Dat doe ik niet langer, niet in deze 4 uur online trainen. Ik heb dat lange tijd gedaan, maar merk dat dit schuurt. Ik leer je dan namelijk een quick-fix voor het probleem dat je op dat moment hebt, maar uiteindelijk lost dat niets op voor andere vraagstukken. Deze training is daarom alleen nog mogelijk per programma. Hierbij geldt dat Planner en To-Do wel met een ander programma gecombineerd kan worden, die apps leer ik je heel snel, daar is geen 4 uur voor nodig.

Natuurlijk is het zeker mogelijk om bij mij van alles te leren over meerdere programma’s. Je kunt hiervoor het 1-op-1-traject volgen, dat is hier speciaal voor bedoeld. Of bekijk mijn online leeromgeving om zelf aan de slag te gaan.

Online training, kan ik dat wel?
Ik heb ruime ervaring met online trainingen, dit werkt echt heel prettig. Je deelt gewoon je scherm met mij en ik leg je uit wat je moet doen. Ik geef al heel lang online trainingen, nu mensen door het Coronavirus gedwongen worden online te trainen (of te wachten tot we weer ‘kunnen), merken ze dat online trainingen eigenlijk juist heel prettig zijn. Meerdere cursisten zagen het eigenlijk niet zo zitten en willen nu niet meer anders.

Welke programma’s gebruik je voor de online trainingen?
Ik maak gebruik van Microsoft Teams. Heb jij dat (nog) niet? Geen nood, je kunt gratis Teamviewer downloaden. In beide gevallen kan ik alleen meekijken op momenten dat je daar zelf toegang toe geeft. Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met gegevens die ik zie, net als in reguliere trainingen. Ik maak nooit opnames van de trainingen. Een schermafdruk (foto) komt een enkele keer voor, dit doe ik alleen in overleg en als dit voor jou van belang is.

Ik wil een enorme boost van mijn kennis, voor meerdere Office-programma’s.
Een goede keuze! Kijk dan bij het 1-op-1-traject.

Ik train liever face-to-face.
Dat kan ook, de trainingen vinden dan plaats in Winterswijk.

 Laten we een afspraak maken!

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving