Gisteren zou de aftrap zijn van mijn Kennisboost. Iets waar ik ontzettend naar uit keek, maar waar geen interesse voor is. Of eigenlijk: waar ik onvoldoende aandacht aan besteed heb en wat daardoor nog niet lukte.

Nu ben ik teleurgesteld, in mezelf en in jou – én vrolijk, omdat ik wel weet waar het ‘m in zit. Wonderlijke combinatie hè?

Natuurlijk kan ik mijn mond houden en doen alsof het heel succesvol is. Maar ik houd niet van schijnheilig gedoe. Bovendien weet ik ook precies waar het door komt: ik ben bang om te overpushen met het aanbod en dat hield me tegen om het te promoten.

Waarom ik teleurgesteld in je ben

Natuurlijk is het mijn fout: ik heb het onvoldoende gepromoot, klaar.

Ik ben dus teleurgesteld in mezelf, maar ook in jou. En natuurlijk niet in iedereen persoonlijk, maar wel als lezer/gebruiker van Microsoft Office. Om uit te kunnen leggen waarom ik teleurgesteld ben, moet ik eerst wat uitleggen. Afgelopen weken ben ik heel vaak benaderd met de vraag of mensen bij mij ook gebruik kunnen maken van de STAP-subsidies. Wat helaas niet ging, omdat ik niet geaccrediteerd ben. Wat ik overigens wel wil, maar wat nogal wat uitdagingen met zich mee brengt. Maar goed, over het algemeen ging het erom dat mensen graag training bij mij wilden volgen als ze gebruik konden maken van de subsidie.

Met mijn Kennisboost betaal je € 855,00 minder dan voor mijn 1-op-1-traject. Mijn 1-op-1-traject heeft zichzelf al lang bewezen: de groei die de cursisten doormaken is enorm, natuurlijk vooral binnen Microsoft 365 en in een flink aantal gevallen ook daarbuiten. Het is het traject dat hoofdpersoon Chantal ook doorloopt in mijn boek.

Agendatechnisch vraagt het 1-op-1-traject best veel van me, daarom bied ik dit traject nu aan in een kleine groep. Door maximaal 4 deelnemers toe te laten, krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient. Het traject Kennisboost bevat 8 gezamenlijke trainingen van 2 uur en zelfs ook nog een individuele sessie van 2 uur. Verder krijg je toegang tot de online leeromgeving gedurende het traject én ontvang je mijn boek. Gesigneerd uiteraard. 😉 Dat cursisten dan ook nog van elkaar kunnen leren vind ik een mega pluspunt.

Dus. Nu heb je de kans om bijna 1000 euro minder te betalen en dan doe je het niet. Dat vind ik gek.

Als de werkgever niet vergoedt

Natuurlijk weet ik dat training niet goedkoop is. Daar weet ik alles van. Ik heb heel veel trainingen gevolgd en die kosten zelf gedragen. Mijn werkgever wilde het niet vergoeden, die vond de trainingen niet nodig. Maar ik wilde verder. Het ging ten koste van leuke uitjes en van het geld dat ik aan trainingen uit heb gegeven hadden we een geweldige vakantie kunnen hebben. Ik had het ervoor over om verder te komen in mijn ontwikkeling. Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd, maar te veel mensen roepen te gemakkelijk dat het niet kan.

De kennisboost

Nu rest de vraag: wat te doen met de kennisboost. Ik heb besloten het 1e traject nog een kans te geven. We starten dan dus op donderdag 24 maart. Zie ik je dan?

Ik wil die kennisboost!