Hoe zou jij het vinden als je jouw eigen opleidingsinstituut beschikbaar zou hebben? Waarin je kunt kiezen over welk onderwerp je meer wilt weten en dat je daar dan een module over kunt volgen? Zonder gedoe, gewoon wanneer het jou uitkomt?

Of dat je jouw eigen zoekmachine zou hebben, met video’s over Microsoft Office, die kort en krachtig vertellen hoe iets werkt? Waarin ook nog eens rekening gehouden wordt met zaken die specifiek gelden voor secretaresses?

Misschien wil je liever steeds de nieuwste mogelijkheden in praktijk brengen. Dat je een overzicht krijgt van de functies die eraan komen en dat er video’s beschikbaar zijn over de nieuwste functies?

Dat is wat ik je kan bieden met mijn online leeromgeving. Een omgeving die zich bewezen heeft in eenvoud en gemak. Dé manier om je kennis te vergroten en op de hoogte te blijven.

In de online leeromgeving vind je bijna 350 video’s over heel Microsoft Office, overzichtelijk verdeeld in programma’s en modules. In de online leeromgeving kun je vrij door alle programma’s en modules heen (met uitzondering van de losse videotraining over Microsoft Office). Je kiest dus zelf welke video je wanneer bekijkt en de bekeken video’s vink je af – als je dat prettig vindt – zodat je precies weet welke video’s je al bekeken hebt.

Ja, dat wil ik, maar ik heb geen tijd

Nee, juist daarom wil je lid worden van mijn online leeromgeving. Omdat het geen tijd kost, maar tijd oplevert.

Ik weet hoe druk secretaresses zijn. Daarom zijn mijn video’s ook kort en krachtig. Geen video’s die uren duren, heel vaak duren ze nog geen 4 minuten, waar nodig langer maar maximaal 15 minuten. In die tijd leg ik je uit hoe je iets moet doen. Is er meer over te vertellen, dan heb ik opvolgende video’s.

Veel gebruikers pakken een half uurtje in de week om hun kennis bij te spijkeren en dat kan makkelijk omdat ze die tijd weer verdienen met wat ze leren.

Na het toepassen van mijn kennis

  • Werk je slimmer
  • Ervaar je minder frustratie
  • Bespaar je tijd
  • Vind je betere oplossingen
  • Help je anderen makkelijker op weg
  • Ben je een grotere toegevoegde waarde in je organisatie
  • Blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Prijswijziging

Mijn online leeromgeving biedt zoveel waarde dat de huidige prijs niet meer klopt. De prijs gaat daarom per 1 december a.s. omhoog.

Sluit je voor 1 december a.s. een jaar toegang af, betaal je € 250,00 inclusief btw (dat is € 206,61 exclusief). Op 1 december wordt dit € 375,00 per jaar, dus dit is een hele mooie kans om nu nog lid te worden.

Sluit je de toegang af, krijg je uiteraard ook toegang tot alle video’s die ik volgend jaar opneem (en ik heb veel agendaruimte gereserveerd voor de online leeromgeving!).

Belangrijk: na een jaar bepaal je zelf of je wilt verlengen of niet.

Meer informatie

Wil je nog meer lezen over de online leeromgeving? Klik dan hier.

Direct de online leeromgeving kopen