Er staat veel te veranderen in Microsoft Office. Om jou te helpen op de hoogte te blijven organiseer ik twee korte webinars, waarin ik de belangrijkste informatie met je deel.

Outlook

Ik deelde het al eerder, er komt een nieuwe versie van Outlook. Ik ben er helemaal niet blij mee en veel van mijn klanten ook niet.
In het korte en gratis webinar deel ik met je wanneer dit speelt en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Er zijn al bijna 500 aanmeldingen (!!), ben jij er ook bij?

Het webinar is op maandag 13 november om 15.00 uur. Meer informatie ontvang je in de bevestiging.

Heb je je nog niet ingeschreven dan kan dat hier.

Aanmelden webinar Nieuwe Outlook

 

Copilot

Dit is een nieuw onderdeel van Microsoft Office. Het is een assistent die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie. Het kan bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie voor je maken, een e-mail aan een specifieke klant of de bestlopende vestigingen uit een Excel-bestand. Wil jij weten hoe dit werkt en of jij dit ook kunt gebruiken, meld je dan hieronder aan voor een kort en gratis webinar.

Dit webinar is geweest op donderdag 9 november. Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk.