Heel af en toe vertel ik iets over mijzelf. Ik weet dat veel lezers het prettig vinden om mij wat beter te leren kennen. 

Mijn laatste zo persoonlijke blog was eind 2021, hierin vertelde ik dat het in 2021 zakelijk gezien heel goed ging, maar dat het voor mij een heel heftig jaar was. Een jaar waarin het lichamelijk niet goed met me ging en ik psychisch keihard werkte aan verbeteringen. Ik deelde het vooral omdat het altijd zo makkelijk is om te roepen dat het goed met je gaat en er haast een taboe op lijkt te zitten om te vertellen dat het niet goed gaat. Ik vond het nodig om een tegengeluid te geven en er kwam ontzettend veel herkenning. Sindsdien krijg ik regelmatig de vraag hoe het nu met me gaat.

Gelukkig kan ik zeggen dat het goed gaat. Natuurlijk is niet alles opeens koek en ei, maar het harde werken levert ontzettend veel op. Lichamelijk gaat het steeds beter. Ik heb minder pijn en kan weer meer doen. Mijn benen blijven een zwakke plek: bij stress voel ik direct de spanning in mijn benen. Maar waar ik eerst boos op mijn benen werd, zie ik nu dat ze mij iets willen vertellen. Vaak ga ik over mijn grenzen, neem ik te weinig rust. Ik bewaak mijn grenzen intussen wel veel beter. Er is meer in het leven dan werken. En dan bedoel ik niet alleen zakelijk werken, maar ook allerlei privéverplichtingen die ik mezelf oplegde. Rust is het credo nu en dat doet me goed.

Het blijft zaak om in het in de gaten te houden. In de vakantie vond ik het bijvoorbeeld lastig om alles los te laten. We zijn niet weg geweest en in ons huis is nog voldoende te doen. Mijn lieve businessmaatje Ineke Swart-Den Boer introduceerde het ‘lummelen’. Dat past me beter dan het “nu moet ik even niets doen” wat ik mezelf oplegde. Haha. Zie je ‘m? Nu moet ik even niets doen. Tja. Dat ben ik, of althans, dat was ik.

Geweldig nieuws

Nu het beter met me gaat, merk ik ook wat anders: ik begin weer te bruisen. Er ploppen weer allerlei gave ideeën op. Ik krijg weer zin om van alles aan te pakken. Er komt veel leuks aan vanuit Haal meer uit Microsoft!

Het lijkt erop dat jullie dit merken, want de aanvragen voor trainingen vliegen me om de oren. Zoveel, dat ik kan zeggen dat mijn agenda voor de rest van het jaar zo goed als vol zit. Daar schrok ik eerst van, want ik vind het niet leuk om nee te zeggen. Gelukkig heb ik daar wat op gevonden!

Met mij werken

Wat zijn jouw plannen voor de rest van dit jaar? Had jij juist besloten om nu geen gedoe in Microsoft Office meer te accepteren en je te ontwikkelen? Om slimmer te gaan werken waardoor er meer tijd overblijft om vooruit te werken zodat je minder stress ervaart? Om kennis op te doen zodat je minder onzeker bent in het gebruik in Microsoft Office? Dat kan nog, ook dit jaar nog!

In het groepstraject Haal meer uit Office pakken we je kennis van Microsoft Office in het geheel aan. We lopen door alle veelgebruikte programma’s van Microsoft en zorgen ervoor dat je er alles van leert wat je nodig hebt. De groep is klein, maximaal 4 personen. Zo is er voldoende tijd voor jouw persoonlijke vraagstukken. Er zijn 8 gezamenlijke trainingen van 2 uur, waarvan alle data al vast staat graag link toevoegen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een persoonlijke training van 2 uur, aan het einde van het traject. Zo kunnen we precies kijken waar jij nog behoefte aan hebt.
Alle trainingen zijn online.

Als bonus bij dit groepstraject krijg je naslagwerken van alle aan bod gekomen programma’s. Ook krijg je natuurlijk mijn boek “Help, zo wordt het nog leuk ook“, waarin hoofdpersoon Chantal zo’n zelfde traject doorloopt

Sluit jij ook aan bij dit traject? De helft van de plekken zijn al bezet!

Als extra bonus krijg je ook nog toegang tot mijn online leeromgeving, gedurende dit traject. Die online leeromgeving bevat bijna 350 video’s over Microsoft Office, dus dat is een geweldige aanvulling op het traject.

Meer informatie over het groepstraject