Wat ben ik toch dankbaar voor zoveel lezers van mijn nieuwsbrief. En nu was ik extra dankbaar: ik werd liefdevol gecorrigeerd op mijn blogartikel van vorige week. Ik bleek iets geniaals helemaal niet te weten.

Strontirritant natuurlijk dat ik het niet wist. Vooral omdat het met een van mijn meest favoriete functies blijkt te kunnen en eigenlijk kipsimpel is. Tegelijk ook zo dankbaar dat iemand me er dan op wijst. Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die dit HEEL GRAAG willen weten, daarom graag een aanvulling op het artikel van vorige week.

Wat is er aan de hand

Vorige week schreef ik dat je met de functies Snelonderdelen en Snelle stappen supersnel tekst plaatst of e-mails klaarzet. En dat je ook met sjablonen kunt werken, maar dat dit niet mijn favoriete onderdeel is omdat het wat omslachtig is om ze dan te gebruiken. Maar dat ik ze wel aanraad als je met bijlagen wilt werken, omdat je die met Snelonderdelen (en Snelle stappen) niet toe kunt voegen. Maar wat blijkt? Dat kan wél!

Bijlagen bij Snelonderdelen

Dit werkt als volgt.

Open een nieuwe e-mail en voeg een bijlage toe. Klik op tabblad Tekst opmaken op “Tekst met opmaak”. De bijlage komt dan ín de e-mail te staan. Nu kun je de tekst van de e-mail aanvullen.

Gebruik vervolgens de normale procedure bij de Snelonderdelen. Lees eventueel het artikel met de volledige uitleg over deze functie, als je ‘m niet kent.

Bijlagen mogelijk bij Snelonderdelen

Meer weten over To Do?

Wat is er fijner dan in een klein groepje (maximaal 6 personen) je kennis vergroten op het gebied van To Do en Planner? Meld je dan aan voor de kennissessie Planner/To Do!

Ben jij regelmatig het overzicht kwijt en wil je dat veranderen? Dat kan heel goed door met taken te gaan werken. To Do is perfect voor je eigen taken en Planner is heel geschikt voor taken die verschillende fases doorlopen en voor groeps-/projecttaken. De training bestaat uit 2 online sessies van ieder 2,5 uur. De trainingen zijn van 9.00 tot 11.30 uur.

Ik heb zo’n zin in deze training, juist omdat ik weet hoe dit voor jou het verschil gaat maken! Doe je mee?

Dit is echt iets voor mij!