Ik wilde iets doen naast mijn werk, maar wel iets dat ik beperkt kon houden qua tijd (euh… 😉). Bovendien wilde ik graag dat secretaresses in Nederland meer kennis kregen van Office. Eigenlijk wist ik al direct hoe. Ik zou blogartikelen gaan schrijven, die konden secretaresses dan lezen en daarvan leren.

In mijn eerste blogartikel vertelde ik dat ik vooral informatie over Microsoft Office zou delen, omdat het zonde is dat mensen hier niet handig mee zijn. Exact 5 jaar geleden gaf ik aan dat er voldoende informatie te delen was. Dat bleek te kloppen:

  • 5 jaar lang heb ik wekelijks of om de week informatie met je gedeeld (met een korte pauze na een ongeluk).
  • 5 jaar blogartikelen, 158 stuks!

In 5 jaar is er heel veel gebeurd. Na een stap om minder in loondienst te werken heb ik vorig jaar deze tijd het besluit genomen om volledig te stoppen met mijn baan in loondienst, om volledig verder te gaan als zelfstandig ondernemer.

Een beslissing waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Nu kan ik me dagelijks bezig houden met alles rondom Microsoft Office en kan ik jou nóg beter helpen. Dit doe ik graag via mijn nieuwsbrief, via de tips op social media, via challenges en natuurlijk ook via trainingen.

5 jaar schrijf ik dus al blogartikelen, eerst als hobby, sinds 2016 bedrijfsmatig, toen richtte ik Haal meer uit Office op.

5 jaar blogartikelen: dat mag gevierd worden! Daarom maak je nu kans op 1 uur online training, helemaal gratis! Mail mij waarom je een training wilt volgen en in welk programma. Dat mag elk programma binnen Office zijn. Spreken wij elkaar binnenkort?

Groetjes, Joyce

 

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving