Kost e-mail verwerken je te veel tijd? Wil je eindelijk overzicht hebben, snel vinden wat je zoekt en ook stoppen met het uitvoeren van herhalende taken die wel sneller kunnen? Dan ben je aan het goede adres!

Haal meer uit Outlook

In basis ken je Outlook wel. Je weet prima hoe je een e-mail moet versturen en een afspraak moet maken. Maar je weet dat een en ander ook wel sneller kan. Ik ook: gemiddeld verspillen secretaresses 2 tot 4 uur per dag (ja, per DAG!) alleen al in Outlook. Door langer te zoeken naar mailtjes dan nodig, agendabeheer niet slim aan te pakken, acties zelf uit te voeren terwijl dat automatisch kan, teksten steeds opnieuw te typen, nieuwe e-mails niet handig genoeg verwerken en nog veel meer.

Ik help je daar heel graag mee en dat kan ik verschillende vormen.

Kennisboost Outlook

De Kennisboost bestaat uit 2 online trainingen van 2,5 uur. In de eerste training behandelen we veel scherminstellingen waarvan je waarschijnlijk niet weet dat ze bestaan (en ó wat zijn ze handig). Ook leer ik waarom je met taken zou moeten werken. En ja, ik weet dat hier veel weerstand tegen bestaat en dat velen het al eens geprobeerd hebben en dit terzijde gooien. Maar vertrouw op mijn ervaring: het werken met taken gaat je zó ontzettend veel opleveren – als je dit op de juiste manier gaat gebruiken tenminste. Natuurlijk komt er meer aan bod en geloof me: dat wil je echt weten.
Je kunt het geleerde direct in praktijk brengen. In de tweede sessie bespreken we waar je eventueel nog tegenaan gelopen bent en gaan we kijken naar de functies in Outlook die je uren aan tijd gaan besparen, zowel in je mailbox zelf als in de agenda.

Open inschrijving Kennisboost Haal meer uit Microsoft

Je ontvangt al na de eerste training een naslagwerk waar precies in staat wat we behandeld hebben. Zo kun je nog even terugkijken hoe iets ook alweer zat. Na de tweede training ontvang je hier een aanvulling op. Zo heb je na de twee trainingen één compleet naslagwerk waar al het behandelde in staat. Zó waardevol!

Als experiment ontvang je nu tijdelijk 3 maanden toegang tot een Q&A. Iedere maand plan ik een uur waarin je me alles* over Outlook mag vragen. Je stelt vooraf je vraag zodat ik de vragen kan bundelen en in een logische volgorde kan behandelen. Deze sessies worden opgenomen, zodat je ze terug kunt kijken. Alleen dit is de investering al waard!
(ik ben geen ict’er, dus stel mij gebruikersvragen.)

Wil jij de Kennisboost met collega’s volgen? Dat kan! Sluit met 2 of 3 collega’s aan of kijk naar de Kennisboost collega’s.

Zelfstudie

Wil jij graag zelf aan de slag? Dat kan! Kies dan voor mijn online leeromgeving. Hierin vind je honderden video’s over Microsoft Office, verdeeld in verschillende programma’s en modules, zodat je per module je kennis uit kunt breiden of juist snel vindt wat je zoekt. Je hebt de keuze uit de Videotraining Outlook, deze komt een paar keer per jaar beschikbaar. Je hebt dan 13 weken toegang voor 9 modules. Of je kiest voor de volledige toegang voor de online leeromgeving, daarbij kun je ieder gewenst moment instappen en heb je een jaar toegang tot álle video’s, dus ook de andere Microsoft Office-producten (denk aan Teams, OneNote, Word en dergelijke).

Je kunt ook kiezen voor mijn boek, waarin je Chantal volgt die mijn 1-op-1-traject volgt en zo heel Microsoft Office beter leert te kennen. In het boek behandel ik van de meest gebruikte Microsoft Office-producten een aantal functies waarmee veel winst te behalen is. Outlook komt hierin dus ook aan bod.

 

Videotraining Laat Outlook voor je werken

Videotraining Haal meer uit Outlook

Online leeromgeving

Boek

Traject

Je kunt natuurlijk ook besluiten een stap verder te gaan. Want ben je wel echt waar je wilt zijn als je Outlook slimmer leert te gebruiken? Of ben jij helemaal klaar om verder te groeien?

In het traject Haal meer uit Office neem ik je mee door de meest gebruikte onderdelen van Microsoft Office. Dit kunnen traditionele programma’s zijn als Word, Outlook en OneNote, maar ook nieuwe onderdelen van Microsoft 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

De Haal meer uit Office Groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Klik op de afbeelding hieronder om meer over dat traject te lezen.

Haal meer uit Office groep

Groepstraject Haal meer uit Microsoft
Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.