Ik wil je heel graag even door elkaar schudden. Omdat ik iets écht niet snap.

Mijn Outlook-trainingen zijn mijn meest populaire trainingen. Ze zijn enorm leuk, maar veel belangrijker nog: ze helpen om overzicht te krijgen, tijd te besparen, grip op je e-mail te krijgen, agendabeheer sneller/makkelijker te doen, niet langer te zoeken naar mailtjes dan nodig en nog veel meer.

Van mijn coach moest ik op een rijtje zetten wat ik cursisten leer in mijn training en hoeveel tijd ze daarmee per onderdeel kunnen besparen. Dat laatste bleek de key, want ik onderschatte het enorm. Ik schrok er zó ontzettend van dat ik het niet kon geloven en alles nog eens met mijn businessmaatje doorgelopen heb. Zij vond zelfs dat ik nog wel erg voorzichtig was in mijn schatting. En ja, ze kent de doelgroep heel goed.

Die tijdsbesparing waar ík al zo van schrok? Ruim 4 uur per dag! En ja, ik weet dat je nu denkt ‘ja daaaaag’. Dat snap ik helemaal. Ik weet alleen dat het een hele reële lijst is. Grote kans dat jij een deel al toepast en dat het dus geen 4 uur per dag is. Laat het dan de helft zijn. Of een kwart desnoods. Een kwart is dus nog altijd een uur per dag hè? Wow… Wat zou jij met dat uur doen? Waar zou jij je manager/directeur blij mee kunnen maken als je een uur extra per dag had? Of welke moment hoef je niet meer extra door te werken?

Pak die kans!

Gezien de drukte in mijn agenda geef ik de kennisboost Outlook met open inschrijving dit jaar veel minder vaak. De eerstvolgende keer start komende vrijdagochtend. Er is nog plek om aan te sluiten. De eerstvolgende keer is pas in augustus!

Dit is dus een sessie waar je zelf aan kunt sluiten, zonder collega’s. Want voor groepen collega’s geef ik deze wel vaker.

Doe je mee?

Meer informatie over de Kennisboost