Wat een intensieve weken heb ik achter de rug. Weken waarin ik tijdens het ziekbed van mijn vader en het overlijden daarna geprobeerd heb om zoveel mogelijk door te laten gaan. Het aantal geannuleerde trainingen is tot een minimum beperkt gebleven, er bleven tot vorige week gewoon blogartikelen komen en ook op social media hebben jullie denk ik weinig gemerkt, totdat mijn vader daadwerkelijk overleed.

Ik heb honderden reacties gekregen. Op social media, in e-mails, in appjes en via heel veel kaarten en bloemen. Het was niet te doen om overal op te reageren, maar weet dat ik me enorm gesteund heb gevoeld. Hartelijk dank dus.
Het is in zo’n rottige periode heel prettig om te ervaren dat er zo meegeleefd wordt.

Ook wil ik mijn team bedanken. Ineke en Nicoline hebben me gesteund waar mogelijk. Dankzij hun bleef de social media gevuld en de liefdevolle manier waarop ze aankondigden dat mijn vader overleed, zal ik nooit vergeten. En wat een lieve blog van Ineke vorige week. Nogmaals dank toppers!

Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk en pak ik de achterstand aan. Er zijn nieuwe blogartikelen in de maak, over fantastische functies die de laatste tijd zijn uitgerold. Vanaf volgende week ontvang je dus weer gewone artikelen.

Ook richt ik mijn aandacht weer op de online leeromgeving, daarin kun je veel nieuwe video’s verwachten en natuurlijk informeer ik de leden daarvan weer over de nieuwe updates die je kunt verwachten. Kortom: na een aanloopje weer business as usual.

Hartelijk dank voor het meeleven en geduld.


Dan stond er voor vandaag een berichtje gepland over mijn 1-op-1-traject. Ik heb getwijfeld of ik dat nu wilde delen, maar besloten het toch te doen. De afgelopen weken heb ik namelijk meerdere 1-op-1-trajecten afgerond. Mijn agenda is zo vol, dat het aantal nieuwe trajecten beperkt is. De komende 3 maanden heb ik slechts ruimte voor 1 individueel traject.

Dit is wat deelnemers aan het 1-op-1-traject zeiden.

“In het vak van de office professional zijn de office 365 programma’s onmisbaar. Door te investeren in mijn eigen kennis blijf ik up-to-date. In 2022 ben ik daarom gestart met het 1-op-1-traject bij Joyce.
Ondanks dat mijn basiskennis van Office 365 bovengemiddeld was heb ik veel geleerd tijdens het traject. Het heeft me vooral nog meer efficiëntie en tijdswinst in mijn werk opgeleverd. Hierdoor ervaar ik ook meer rust. Joyce heeft een uitgebreide kennis van de meest gebruikte Office 365 programma’s. Het was fijn om door Joyce getraind te worden. Doordat ze een ervaren trainer stemt ze moeiteloos af op de behoefte en vraag van de trainee. Wat mij betreft is het 1-op-1 traject van Joyce een waardevol traject voor elke office professional!”

Dit is een verkorte versie van de referentie. Lees hier de volledige versie van Evelien Frederix.

“Van september 2022 t/m februari 2023 heb ik een 1-op-1 traject gevolgd bij Joyce. In totaal 10 (online) sessies. … Ik heb dit traject als erg leerzaam en waardevol ervaren. Veel geleerd, van nieuwe dingen tot eye-openers waarvan ik nu niet meer begrijp waarom ik dat niet eerder heb gezien / geweten. Van relatief kleine slimmigheidjes, tot echt praktische tips wat een handige manier van werken is met outlook en de verschillende apps.”

Dit is een verkorte versie van de referentie. Lees hier de volledige versie van Bernadette Maarse.

“Vandaag heb ik het 1-op-1-traject afgerond, waarbij ik terugkijk op een leerzaam maar ook vooral een motiverend traject. Naast het volledig op peil brengen van mijn Office365 kennis heeft het mijn onwijs gemotiveerd en geënthousiasmeerd meer gebruikt te maken van de verschillende apps van Office365 en nóg efficiënter te werken. Joyce beschikt over een uitgebreide kennis van Office365 maar heeft ook een enorm groot inzicht in praktisch en organisatorisch werken. Ze weet je op de juiste manier enthousiast te maken. Joyce, enorm bedankt voor het delen van je kennis, adviezen en de prettige contacten!”
– Sharon Visser-Diesvelt

Wil jij dit ook? Meld je dan snel bij mij, want zoals gezegd: de komende 3 maanden kan ik echt maar 1 individueel traject aan gaan.

Dit is echt iets voor mij!