Advies Microsoft 365

Office 365 biedt naast de standaard programma’s als Outlook, Word, Excel, PowerPoint en dergelijke ook een aantal relatief nieuwe apps, zoals Teams, Planner en To-Do. Hoe weet je welke onderdelen voor jou en je bedrijf geschikt zijn?

Ik kan je hiermee helpen! In een telefoongesprek bespreken we jou en je bedrijf. Welke programma’s gebruiken jullie nu, wat ‘doet’ het bedrijf, hoe wordt er samengewerkt, die informatie wil ik graag hebben. Op basis daarvan maak ik een presentatie die ik bij mij of bij jullie geef. In die presentatie geef ik aan welke apps voor jullie geschikt zijn en geef ik een beeld van wat die apps dan zoal doen. Het programma in vogelvlucht dus eigenlijk. Een dergelijke presentatie kost ongeveer € 250,00, exclusief btw en reiskosten. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de exacte wensen.

Op basis van die presentatie kun je bepalen met welke apps jullie daadwerkelijk gaan werken. Natuurlijk is het mogelijk om vervolgens een specifieke training voor een of meer apps te volgen, dit is zeker niet verplicht.

Ook interesse? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving