Het is zó leuk! Ik heb een aantal gloednieuwe mogelijkheden voor je om kennis op te doen. Mogelijkheden waar ik zelf erg enthousiast over ben. Hopelijk jij ook 😉.

Natuurlijk blijven een aantal zaken gewoon hetzelfde, maar ik wil mijn enthousiasme over mijn nieuwe mogelijkheden graag even met je delen. Op deze pagina zie je het totale overzicht.

Kennissessies

In deze sessies staat steeds 1 programma centraal waarin ik de functies behandel die wat mij betreft te weinig gebruikt worden. In 2021 gaf ik een aantal keer zo’n sessie en steeds weer zag ik de deelnemer schrikken: “Waarom ken ik dit niet?”. Omdat ik steeds weer erg enthousiaste reacties kreeg en de deelnemers aangaven hier meer van te willen geef ik in 2022 maar liefst 10 kennissessies. Een uitgelezen kans om jouw kennis snel en effectief te vergroten en voor de prijs hoef je het niet te laten!

Deelname kost slechts € 9,95 (exclusief btw). Bekijk hier welke sessies er zijn.

Online leeromgeving Plus

Naast de reguliere online leeromgeving is er nu de Plus-variant. Hierbij heb je alle voordelen die bij de online leeromgeving horen, bovendien krijg je na 6 maanden en na 11 maanden 1,5 uur individuele training.

Ik wil je graag de kans bieden om je basiskennis op te krikken met de video’s. Dit kun je dan ook nog eens geheel in je eigen tempo doen. De zaken waar je dan nog tegenaan loopt en waar je individuele begeleiding wens pakken we dan samen op. Zo heb je het beste van twee werelden.

Meer informatie over de online leeromgeving Plus.

Groepstraining Open inschrijving

Vind jij het prettig om een groepstraining te volgen, maar heb je geen collega’s waarmee je dit kunt doen? Van de deelnemers die afgelopen jaren meededen aan de in-company trainingen hoor ik dat ze het ontzettend fijn vinden om in een klein groepje je kennis te vergroten. Vanaf nu bied ik dit ook aan op Open inschrijving. Dit biedt jou de kans om mee te doen aan een training van bijvoorbeeld Outlook of Teams. In 2 x 2,5 uur leer je het programma volledig kennen. En geloof me, dat wil je echt meemaken. Je leert van mij de belangrijke functies in Microsoft Office en je leert van elkaar hoe anderen bepaalde functies inzetten. Door deze opzet ben je goedkoper uit dan bij een individuele training. Doordat de groepen uit maximaal 6 personen bestaan, ben je bovendien gegarandeerd van voldoende persoonlijke aandacht.

Op deze pagina zie je een overzicht van de trainingen die ik in 2022 heb ingepland.

Groepstraject Kennisboost

De allerleukste trainingen om te geven – en ook nog eens die met verreweg de meeste impact – zijn de 1-op-1-trajecten. Door de tijd die me dit kost zijn die ook de meest kostbare trainingen. Daarom heb ik gekeken naar mogelijkheden om dit ook voor kleinere budgetten bereikbaar te maken. Daaruit is het Groepstraject Kennisboost ontstaan. Je volgt het ‘1-op-1-traject’, maar dan in groepsvorm.

Ik vind persoonlijke aandacht en training op maat uitermate belangrijk. Daarom doen er maximaal 4 deelnemers mee én bevat het traject ook 1 individuele training.

In 8 sessies van 2 uur én een individuele training van eveneens 2 uur krijg je een megaboost qua kennis. Je werkt sneller en slimmer, met minder frustratie. Bovendien kijk je op een andere manier naar de mogelijkheden, waardoor je ook sneller nieuwe mogelijkheden ziet.

Bonus: bij het groepstraject Kennisboost zit ook 5 maanden toegang tot de online leeromgeving én je ontvangt mijn boek.