Groepstraining

Werken jij en je collega’s met Microsoft Office maar kosten de werkzaamheden te veel tijd? Heb je het gevoel dat de werkzaamheden die jullie op het secretariaat uitvoeren simpeler moeten kunnen? Wordt er binnen het team niet altijd effectief samengewerkt en mag dat wel wat soepeler? Willen jullie eenvoudig van elkaars werk op de hoogte zijn zonder dat het veel extra tijd kost? Gaan jullie over naar Office 365 en hebben jullie advies nodig over hoe jullie dit aan moeten pakken? Dat kan!

Groepstrainingen

Volg een groepstraining bij Haal meer uit Microsoft. Vooraf bespreken we de leerdoelen, inventariseer ik hoe er nu gewerkt wordt en welk kennisniveau het team nu (gemiddeld) heeft. Er zijn vele soorten groepstraining mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groepstraining Outlook, van een dagdeel, om samen het meeste uit Outlook te halen.

Of plan een groepstraining van 2 dagdelen om verschillende programma’s van Microsoft Office te behandelen. Ik kan jullie helpen om veel tijd te besparen, frustratie te voorkomen, een beter resultaat te creëren én prettiger samen te werken. We behandelen bijvoorbeeld Teams uitgebreid, daarnaast is er ruimte voor vragen over bijvoorbeeld Outlook, OneNote, Planner en To-Do én krijg je veel tips over tijdbesparende opties in heel Microsoft Office. Meer traditionele pakketten als Outlook, Word en Excel behandelen is uiteraard ook heel goed mogelijk.

Dit is echt iets voor ons team!

De investering voor deze training is natuurlijk erg afhankelijk van de wensen, een training gericht op 1 programma komt neer op een investering van € 525,00 exclusief btw *. Het lesprogramma wordt hierbij aangepast aan jullie leerdoelen en (huidige én gewenste) werkwijze. Na afloop verwerk ik de besproken informatie tot een of meer naslagwerken, aangevuld met schermafdrukken. Zo hoeven jij en je collega’s dus tijdens de training geen aantekeningen te maken en is het toch altijd mogelijk om terug te kijken op de geleerde stof.

* Deze prijs geldt voor maximaal 5 personen. Ik maak natuurlijk graag een offerte op maat, ook voor grotere groepen.

Met ons secretariaatsteam hebben we een training op maat aangevraagd bij Joyce. Het werd een dag vol tips and tricks op Office gebied. Joyce weet bijna overal wel iets op om iets nog sneller of makkelijker te maken. Veel nieuwe inzichten gekregen. Joyce legt makkelijk uit en neemt de tijd.

Wij hebben er enorm veel aan gehad en bevelen Joyce dan ook zeker aan!

 

Via Facebook kwam ik in contact met Joyce. Ik zocht een praktische training Excel, gericht op de praktijk. In eerste instantie iets met draaitabellen, maar dit bleek in de praktijk iets heel anders te zijn. Geen probleem voor Joyce. Even makkelijk schakelde ze naar de nieuwe situatie. De voorbereiding voor de training werd gedaan door Joyce, samen met één van de cursisten. Dè manier om ervoor te zorgen dat de cursus op maat zou zijn en het allerbelangrijkste: echt praktisch.

Eén van de secretaresses omschreef haar ervaring als volgt: “Ik vond het een fijne training. De te behandelen materie werd duidelijk en op maat uitgelegd door Joyce. Hierdoor zijn de stappen beter te begrijpen en eenvoudiger toe te passen in de praktijk.”

Dankzij de ontzettend flexibele instelling en de proactiviteit van Joyce, is de training een groot succes gebleken. Een ogenschijnlijk moeilijk bestand wordt nu eenvoudig door ons secretariaat bijgehouden. Wat wens je als een leidinggevende nog meer?

Veelgestelde vragen

Is een dagdeel voldoende?

Dat ligt aan je wensen. Dit bespreken we uiteraard vooraf. In de training verdiep ik normaal gesproken de huidige kennis. Wanneer de basiskennis ontbreekt of deze echt heel basis is, is het verstandig om meerdere trainingen af te spreken. Gezien de verschillende mogelijkheden maak ik altijd een training op maat, of dit nou 1 training is of meerdere trainingen zijn.

Waar vindt de training plaats?

De training vindt plaats in Winterswijk, of bij jullie op het bedrijf. Houd dan wel rekening met extra kosten voor reis en eventueel verblijf. Natuurlijk maak ik graag een offerte voor je, voor een volledig overzicht.

Wij werken nog niet met Office 365, maar willen hier wel informatie over Kan dat ook?

Jazeker. Ik kan bijvoorbeeld langskomen voor een adviespresentatie.

Ik zie OneNote staan. Wat is dat eigenlijk?

OneNote is een notitieprogramma en onderdeel van Microsoft Office. Heel vaak zie ik dat OneNote niet of nauwelijks gebruikt wordt, terwijl dit juist voor secretariaten een fantastische tool is. Lees bijvoorbeeld mijn blogartikel Voorbeeldindelingen in OneNote voor secretariaten eens.

Kan ik deze training ook in mijn eentje volgen?

Er zijn diverse mogelijkheden om individuele trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld een korte training of een 1-op-1-traject. Heb je andere wensen? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dit willen wij ook!