Individuele training

Wil jij je kennis van Microsoft Office verbeteren! Super! Dat kan in een 1-op-1-traject (Haal meer uit Office) of met de Kennisboost.

Haal meer uit Office 1-op-1

Individuele trainingenJe werkt veel met Microsoft Office en merkt aan alles dat het handiger kan. Je leest veel tips en past veel toe, maar het is onvoldoende. Je bent klaar met de korte fixes en wilt je niveau écht naar een hoger plan tillen. Afgelopen met de dagelijkse irritaties, het weten dat het beter kan en het zoeken naar oplossingen voor steeds terugkerende problemen.

Je wilt je niet langer afvragen hoe het zit met de nieuwste functies, maar uitstekend op de hoogte zijn. Je bent bereid tijd en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn.

Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Dit traject bevat ook een lidmaatschap voor 5 maanden van de online leeromgeving.

Kennisboost

GroepstrainingenIs het gehele traject te groot voor je en wil je je liever richten op 1 programma? Dat kan! Sluit dan aan bij de Kennisboost-trainingen. Deze training is er zowel voor groepen collega’s als op Open inschrijving.

Hier lees je er meer over.

Dit is echt iets voor mij!

 

Alternatieven

Natuurlijk zijn er nog meer manieren om te leren. Zo kun je kiezen voor mijn boek, een kennissessie of de online leeromgeving.