Individuele training

Ben jij klaar met het gepruts in Office? Weet je dat je sneller en slimmer kunt werken maar schuif je het steeds voor je uit? Ik help je graag met individuele training op maat. Natuurlijk kijk ik naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. In tegenstelling tot groepstrainingen hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief.

Mijn kracht is om je op een duidelijke en geduldige manier uitleg te geven. Ik zie snel waar jij behoefte aan hebt. Dat is niet altijd alleen wat je vraagt, vaak zijn er functies waarvan ik weet dat je ze hard nodig hebt.

Voor de individuele training zijn er een aantal opties:

1-op-1-traject

Individuele trainingenJe werkt veel met Microsoft Office en merkt aan alles dat het handiger kan. Je leest veel tips en past veel toe, maar het is onvoldoende. Je bent klaar met de korte fixes en wilt je niveau écht naar een hoger plan tillen. Afgelopen met de dagelijkse irritaties, het weten dat het beter kan en het zoeken naar oplossingen voor steeds terugkerende problemen.

Je wilt je niet langer afvragen hoe het zit met de nieuwste functies, maar uitstekend op de hoogte zijn. Je bent bereid tijd en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn.

Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Het 1-op-1-traject is zowel online als face-to-face mogelijk en een mix daarvan kan natuurlijk ook.

Dit traject bevat ook een lidmaatschap voor 5 maanden van de online leeromgeving.

Ja, dit is precies wat ik wil!

Korte training

GroepstrainingenHoe zou het zijn als die kleine irritaties opgelost zijn? Dat je niet alleen dénkt dat je kennis goed in orde is, maar het ook écht zo blijkt te zijn? Dat je (nog) sneller werkt, met een beter resultaat en zonder problemen?

Wil je graag een training, maar heb je geen heel traject nodig of heb je daar het budget niet voor? Dan is deze training geschikt voor jou.

Je krijgt 4 uur online training, verdeeld over een periode van maximaal 4 maanden (en sneller mag dus zeker). De trainingen plannen we in overleg. Tijdens de trainingen deel jij je scherm met mij, waardoor ik zie hoe je werkt en waar je tegenaan loopt. Met deze online trainingen heb ik veel ervaring, je hoeft hier echt niet tegenop te zien.

Maar let wel op! Ik doe niet langer aan symptoombestrijding: “ik heb nu dit probleem en ik wil alleen dat weten”. Dan ben je nu even blij maar het is te weinig voor echte groei. Dat is voor beide partijen zonde. De online training is daarom alleen nog mogelijk per programma. Hierbij geldt dat Planner en To-Do wel met een ander programma gecombineerd kan worden, die apps leer ik je heel snel, daar is geen 4 uur voor nodig.

In overleg is het mogelijk om deze training op locatie (face2face i.p.v. online) te volgen.

Dit is echt iets voor mij!

Andere oplossing

Passen deze opties niet helemaal bij jouw leerwens? Neem dan contact met me op om je wensen aan te geven. Er is veel mogelijk, samen komen we ongetwijfeld tot een passende oplossing.