Videoserie Outlook

Supersnel e-mail verwerken dankzij 6 functies in Outlook

Ben jij veel te veel tijd kwijt aan het verwerken van je e-mail? Ontvang je meer e-mail dan je kunt verwerken? Of misschien heb je wel honderden e-mailtjes in Outlook staan en moet je e-mails steeds opnieuw lezen om te weten waar ze ook alweer over gaan. Dat kan anders! En het is helemaal niet moeilijk. Leer nu supersnel e-mail verwerken.

In deze videoreeks laat ik je zien hoe je orde kan scheppen in die dagelijkse stroom binnenkomende e-mail. Zo leer je onder andere hoe je snel taken kunt maken van e-mails, zodat je de e-mails zelf direct uit je mailbox kunt halen. Ook laten we Outlook voor je werken, door regels aan te maken die je e-mail gaan sorteren. Kortom: terug naar een lege mailbox en alleen de taken uitvoeren die je moet doen, in plaats van veel tijd aan randzaken kwijt te zijn.

Wil jij ook in recordtijd e-mail verwerken?
Meld je dan snel aan!

Les 1: supersnel taken, afspraken en contactpersonen toevoegen
Les 2: Snelle stappen gebruiken
Les 3: regels aanmaken om je e-mail automatisch te sorteren
Les 4: werken met handtekeningen
Les 5: bouwstenen toevoegen en dus nooit meer dezelfde teksten typen
Les 6: sjablonen maken

Daarnaast ontvang je een bonusles, de inhoud blijft nog even een verrassing, maar geloof me: Dit wil je niet missen.

De lessen zijn kort en krachtig: geen eindeloze verhalen in de video’s, maar puur gericht op dat wat je moet weten. Een les duurt maximaal 15 minuten. Start nu met les 1, daarna ontvang je wekelijks een e-mail tot aan het einde van de videoserie.

Deze videoserie kost € 69,95 exclusief btw. Kun jij het je veroorloven om deze lessen niet te volgen?
Meld je dus snel aan!

Videoserie Outlook