Videotraining Haal meer uit Outlook

Steeds opnieuw hoor ik dat mensen enorm van hun mailbox balen. Er komt zoveel e-mail binnen dat het niet meer te verwerken is. Bovendien zoeken en scrollen veel gebruikers zich een ongeluk en is het met alle nieuwe mogelijkheden van Microsoft 365 voor sommige gebruikers een ramp om overzicht te houden in alles wat er moet gebeuren.  

Herken jij dat ook? Wil jij: 

 • Overzicht in je mailbox? 
 • Precies weten welke taken er nog op je wachten? 
 • Minder tijd kwijt zijn om e-mail te beantwoorden? 
 • Teksten in e-mails niet steeds opnieuw typen? 
 • Agendabeheer een stuk slimmer uitvoeren? 
 • Een stuk eenvoudiger vinden wat je zoekt in Outlook? 
 • Met een paar kleine instellingen problemen oplossen waarvan je je niet bewust bent dat je ze hebt? 
 • Die handige tips in Outlook leren waardoor je veel tijd bespaart en frustratie voorkomt? 

Dat kan! 

We lopen dit in 9 weken samen door. Je krijgt toegang tot een nieuw deel van de online leeromgeving, speciaal gemaakt voor deze videotraining.

 • De videotraining bevat 9 modules.
 • We starten op maandag 3 oktober.
 • Je krijgt per week toegang tot een module. Dus 3 oktober module 1, 10 oktober module 2 enzovoort. De vorige module blijft beschikbaar, dus mocht je de video’s nogmaals/alsnog willen bekijken kan dat.
 • Je hebt beperkte tijd toegang. Lange beschikbaarheid is leuk, maar vaak zorgt het er ook voor dat je de informatie ‘ooit nog wel eens’ bekijkt. Nu ben ik je stok achter de deur en motiveer ik je om de training daadwerkelijk te volgen.
 • Na afloop van de training heb je nog 4 weken toegang, om video’s nog eens of alsnog te bekijken.
 • Iedere module bevat een aantal video’s, de ene module wat meer dan de andere.
 • De video’s zijn kort en krachtig. Zo kost het je weinig tijd om de nieuwe informatie te leren.
 • Zoals je van mij gewend bent kom ik met praktische tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Deze modules komen aan bod:

Module 1: een goede basis is de helft
Module 2: werken met taken
Module 3: supersnel e-mail verwerken
Module 4: agendatips
Module 5: zoeken
Module 6: opties bij verzenden e-mail
Module 7: dit hoor je te kennen
Module 8: samenwerken in mailboxen
Module 9: nog wat laatste handigheidjes

Je hebt tot en met 31 december toegang tot alle 9 modules. Dit alles (en geloof me: je leert echt veel, in korte en krachtige video’s die je direct kunt toepassen) krijg je voor slechts € 149,00. Er zijn al ruim 30 deelnemers. Doe jij ook mee?

De antwoorden op al je vragen

Wauw! Mijn mailbox stroomt vol met vragen over de videotraining over Outlook. Ik heb hieronder de meest gestelde vragen alvast beantwoordt.
Staat je vraag er niet bij? Stel ‘m gerust door mij een e-mail te sturen.

Wat is het eigenlijk precies?

Het is een videotraining over Outlook. In korte en krachtige video’s leg ik de functies uit. Voor iedere functie een andere video, zodat je zelf kunt kiezen wanneer je welke video bekijkt. Je krijgt toegang tot een omgeving waar de video’s heel duidelijk per module staan, zodat je niet hoeft te zoeken. En je kunt afvinken welke video je bekeken hebt. Alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Wanneer is de training?

We starten officieel op maandag 3 oktober, je krijgt dan een e-mail waarin staat welke onderwerpen we deze module behandelen en welke video’s er in de module zitten. Iedere maandag krijg je een e-mail erover.

Schrijf je je in, krijg je direct al toegang tot de 1e module. Vanaf 10 oktober is module 2 beschikbaar en zo komt er iedere week een module vrij.

Wanneer kan/moet ik de video's bekijken?

Wanneer je maar wilt! Of je dit overdag of ‘s avonds bekijkt, door de weeks of in het weekend, het maakt mij niet uit. Je hebt toegang en bepaalt zelf wanneer je kijkt. Je hebt tot en met 31 december 2022 de tijd om alle video’s te bekijken. Je kunt video’s ook meerdere keren bekijken als je wilt.

Ik ga nog op vakantie. En nu?

Geen probleem! Je houdt tot en met 31 december 2022 toegang en kunt alle video’s terugkijken, van alle modules dus. Heb je wat modules gemist bepaal je zelf of je verder gaat waar de rest ook is of dat je bij het begin begint of verder gaat waar je was.

Hoe lang houd ik toegang tot de video's?

Tot en met 31 december 2022. Op deze manier heb je een stok achter de deur, om te voorkomen dat je het op de lange baan schuift. Van uitstel komt immers vaak afstel en daarvoor is Outlook te belangrijk.

Ik werk als zelfstandige en niet als secretaresse (of in loondienst in een andere functie). Kan ik ook meedoen?

Ja hoor! In de video’s leer je heel veel. Ik houd rekening met de uitdagingen die secretaresses specifiek hebben, maar leg vooral heel veel functies uit die iedereen kan gebruiken.

Wij werken in een gezamenlijke mailbox. Houd je daar rekening mee?

Jazeker. Sterker nog, module 8 staat helemaal in dit teken. En ook de andere modules zijn érg interessant.

Voor welk niveau is deze training?

Letterlijk voor alle niveaus. Ik leg zaken vanaf de basis uit, maar geef ook waanzinnig veel tips die nieuw zijn voor secretaresses met meer Outlook-kennis. Ik put hierbij uit mijn ervaringen bij het geven van trainingen, vandaar dat ik weet dat vrijwel iedereen hier veel uit kan halen.

Kan ik vragen stellen?

De prijs is gebaseerd op een training zonder persoonlijke begeleiding. Mijn agenda zit daarvoor ook echt te vol, dat lukt niet. Wel ga ik een Q&A-sessie inlassen. Kun of wil je daar niet bij zijn? De vragen die daarin gesteld zijn zet ik (uiteraard geanonimiseerd), samen met de antwoorden daarop, in een pdf-bestand die je krijgt.

Wat is de prijs?

De prijs is € 149,00 incl. btw.

Ik heb toegang tot de online leeromgeving

Dan hoef je de videotraining niet te kopen. Alle leden van de online leeromgeving krijgen automatisch toegang tot de videotraining Haal meer uit Outlook.