Video

Een prettige manier om nieuwe dingen te leren is door het bekijken van video’s. Daarom heb ik (tot nu toe) twee videoseries gemaakt over Microsoft Office.

Videoserie OneNote

Een van de videoseries gaat over OneNote. OneNote is onderdeel van Microsoft Office, maar helaas nog vrij onbekend. Het is een notitieprogramma, waar natuurlijk veel meer mee kan dan alleen notities bewaren.

OneNote

Videoserie Outlook

Een andere videoserie gaat over Outlook. Ik leer je namelijk in 6 lessen hoe je supersnel je e-mail kunt verwerken. Je krijgt toegang tot 6 lessen die allen maximaal 15 minuten duren en waarbij steeds weer een andere functie in Outlook centraal staat.

Bovendien krijg je toegang tot een bonusles, waarin ik vele tips en trucks van Outlook met je doorneem. Heel waardevol dus, zeker in combinatie met de reguliere videolessen.

Videoserie Outlook

Kracht van videoseries

In alle videolessen krijg je eerst een korte introductie, daarna schakelen we over naar de computer. Ik leg de dingen dus uit terwijl ik ook laat zien hoe het werkt. Dit is een ideale combinatie. De lessen zijn altijd kort en krachtig, zodat het niet veel tijd kost om de videoserie te bekijken, maar wél heel veel tijd oplevert!