Videoserie OneNote

Altijd toegang tot je notities met OneNote

OneNote is een fantastisch notitieprogramma. Je bewaart al je notities op 1 plek en kan deze vervolgens heel eenvoudig delen met andere apparaten, zoals je telefoon of iPad. Je verzamelt notities, maar ook afbeeldingen, video’s, bestanden, geluidsfragmenten en dergelijke. Vanaf nu heb jij alles op 1 plek en kun je hier heel eenvoudig in zoeken. Kortom: je bent nooit meer notities kwijt!

Wil jij ook orde in de chaos? Altijd tot je notities beschikken? Eenvoudig samenwerken?
Meld je dan snel aan!

Les 1: starten & indelen
Les 2: OneNote daadwerkelijk gebruiken
Les 3: markeringen en losse notities
Les 4: notities delen
Les 5: vergaderen met OneNote
Les 6: audio-opnames en sjablonen

Daarnaast ontvang je een bonusles, de inhoud blijft nog even een verrassing, maar geloof me: Dit wil je niet missen.

De lessen zijn kort en krachtig: geen eindeloze verhalen in de video’s, maar puur gericht op dat wat je moet weten. De lessen duren normaal maximaal 10 minuten, de eerste videoles duurt iets langer om je even op weg te helpen. En de bonusles is ook iets langer. Ik wilde je nu eenmaal nog veel tips geven. Start nu met les 1, daarna ontvang je wekelijks een e-mail tot aan het einde van de videoserie.

Meld je snel aan!

Let op!

In deze videoserie is nog geen rekening gehouden met de overgang van OneNote 2016 naar OneNote voor Windows. Ondanks dat is de videoserie nuttig om de basis te leren. Wel krijg je op dit moment 50% korting. En intussen is ook duidelijk dat OneNote 2016 toch langer actief blijft. Er is dus genoeg om te doen. Natuurlijk houd ik je op de hoogte over de ontwikkelingen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.